wzruszony

(4 wyniki)
  • Mnie wczoraj tak. Zobaczyłam, że dziecko rozwija się prawidłowo, serduszko bije jak trzeba, organy w porządku; to 30 tydzień ciąży. Gdy zobaczyłam TEN organ, to aż się wzruszyłam. Mamy dwie dziewczynki (6-latkę i 2- latkę), a teraz będzie chłopczyk; widziałam siusiaka bardzo wyraźnie. A ostatnio się martwiłam, bo moja obecna waga jest taka sama jak sprzed ciąży; schudłam, zwiększona dawka euthyroxu spowodowała, że wreszcie FT4 i FT3 mam w normie, przemiana materii została wyprowa...
  • Za darmo Pewnego wieczoru nasz mały syn wszedł do kuchni, gdzie jego mama właśnie przygotowywała kolację, i wręczył jej zapisaną przez siebie kartkę papieru. Kiedy mama wytarła w fartuch mokre ręce i wzięła kartkę, przeczytała następujące słowa: Koszenie trawy $5.00 Sprzątanie mojego pokoju w tym tygodniu $1.00 Pójście do sklepu za ciebie $0.50 Pilnowanie braciszka, kiedy jesteś na zakupach $0.25 Wynoszenie śmieci $1.00 Dobre stopnie na półrocze $5.00 Zmiatanie i grabi...
  • Czy dziecko przed narodzeniem lubi dźwięki muzyki? (1) (opowieść Kacperka) Jestem jeszcze bardzo malutki. Mieszkam u Mamusi w brzuszku. Bardzo mi się podoba moje małe mieszkanko. Jestem tu najszczęśliwszy na świecie. Kiedy mam ochotę, to śpię, kiedy się obudzę, to podpijam porcję wód płodowych, a potem znowu zapadam w drzemkę. Lubię spać, zwłaszcza, gdy Mama spokojnie chodzi i kołysze mnie do snu. Razem z Rodzicami spędzam wiele chwil. Do moich ulubionych należy czas wspólnych r...
  • Wczoraj byłam na USG i po raz pierwszy widziałam bijące serduszko mojego dziecka. To jest narazie takie maleństwo (ok. 12 mm) a już bije serduszko, wprost nie mogłam to uwierzyć. Jak powiedziałam o tym mężowi to miał łzy w oczach a ja się popłakałam jak bóbr. Oby zdrowo rosło i w marcu 2006 przyszło na świat, bo jest bardzo oczekiwane...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się