Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      wzruszony

wzruszony

(6 wyników)
    • Mąż przed chwilą oznajmił z dziwną miną, że... dostał najlepsze życzenia od Rossmana na Dzień Kobiet. Powiedział że zastanowi się nad operacją, ale moim zdaniem nie warto. Gdyby to był choćby Guerlain..
    • Dopiero teraz, a miałam na to 8 dni.
    • a rzadko mi sie to zdarza... wyborcza.pl/1,75480,8762005,Wszyscy_mowia__kocham_cie.html?as=1&startsz=x
    • znów:( www.tvn24.pl/-1,1606619,0,1,6_letnia-ola-szuka-mamy-przez-internet,wiadomosc.html straszne jak dla mnie - oba powody straszne:( Nie wyobrażam sobie siebie w sytuacji osoby porzucającej rodzinę, bo: 1) wstyd, że się nie odniosło sukcesu 2) bo się odniosło sukces i rodzina przeszkadza:( Znacie takie przypadki z otoczenia?
    • Na to: www.filmweb.pl/f463328/Bez+mojej+zgody,2009 Polecam bardzo! Piękny, wzruszający, głęboki film. Świetnie zagrane role. Jak do tej pory najlepszy film tego roku. Ale uwaga! Mega smutny!! Spłakałam sie jak bóbr - przynajmniej 2 lub 3 razy, a końcówka powaliła mnie na łopatki. Nie mogłam sie opanować, tak ryczałam ;( I nie tylko ja. W całym kinie słychać było pociągania nosem. Film bardzo daje do myślenia.
    • co raz sa watki, o wzruszeniu matek jak uslyszaly to slowo od swoich dzieci, ja tam nie pamietam jakiegos szczegolnego wzruszenia :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się