wzruszony

(4 wyniki)
  • Ania namalowała mój portret... zobaczcie same: picasaweb.google.com/agamaty/20110521?authkey=Gv1sRgCODFzY-f4uaWsQE#5609090251796897874
  • Moje dziecko mnie tak rozczuliło... kochana moja :) Siedzę sobie na kibelku, drzwi zamknięte, mala biega i nagle słyszę takie cichutkie pukanie do drzwi i słowa: "Serce chooooodź..." No cudnie, po prostu cudnie... :)
  • Normalnie chyba w ciaży jestem:P. Jak byłam w ciaży z Filipem to ryczałam na filmie ,,Garbi", jak z Mikołajem to na reklamie Mc'Donalds, a dzis popłakałam sie na reklamie Apapu, gdzie starsza para wybiera sie na wakacje życia i płynie gondolą po kanałach Wenecji:) Wzruszają Was takie scenki, bo mnie bardzo i bardzo lubię jak starsi ludzie nie wstydzą sie okazywania uczuć, przytulają sie publicznie, lub spacerują trzymajac sie za ręce?? Napawa mnie to nadzieją wielka:) A Wy jaki macie s...
  • Wczoraj moja Olka dostala od znajomej w prezencie płytę Natalii Kukulskiej z piosenkami z mojego/naszego dzieciństwa. Jak ją Oli włączyłam strasznie się wzruszyłam i popłakałam ze szczęścia. Przypomniało mi sie moje beztroskie dzieciństwo, popatrzyłam na moją Kruszynę i zdałam sobie sprawę, że czas ucieka bardzo szybko i zrobię wszystko, aby Ola miała ciepły, radosny i pełen miłości dom - taki jak ja miałam. Bardzo wzruszyłam mnie ta płyta i piosenki, np. puszek okruszek, b...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się