Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      zakwasy

zakwasy

(3 wyniki)
    • Konkrene pytanie - czy macie pewne piekarnie w W-wie , gdzie można kupic odpowiednie pieczywo dla nas - żytnie na zakwasie, lub inne dozwolone. Pytam, bo do tej pory mąż jeździł co drugi dzień do Radzymina ( ale to jednak uciążliwe i daleko ).Chleb z tamtąd jest ok jak świeży, na drugi dzień się bardzo kruszy ( po mrożeniu podobnie ). Tak samo jeśli chodzi o wędliny macie jakieś pewne sklepy i jakie konkretnie kupujecie. Ktoś mi kiedyś polecał Piotra i Pawła ale ja tam nie moge ...
    • Tylko proszę nie krzyczcie że mogę sobie poszukać bo szukałam i chcę się upewnić. Przy kuracji na lamblie na pewno nie powinnam podawać dziecku pieczywa z mąki pszennej ale czy mogę z mąki razowej? I Powiedzcie mi czy razowa to to samo co pełnoziarnista? I czy mogę podawać makaron z pełnoziarnistej? Błagam odpowiedzcie tylko tak lub nie bo zgłupiałam... a dziadkowie (moi teście) - oboje lekarze kupują wnukowi banany, bułeczki z pszennej mąki a dziś zrobili ogórkową posłodzoną 1 ły...
    • Witam, jestem mamą Szymka ( 2,9 ) u którego trzy tygodnie temu stwierdzono candidię obfitą. Dziecko zawsze było niejadkiem, wszyscy pocieszali, że na tej diecie zacznie jednak jeść ( brak cukrów i generalnie głód ). Nic z tego, mały je coraz marniej, czym mam Go wykarmić i jak wyleczyć te choróbsko bez diety. Zaczęło się od biegunki i brzydkiego zapachu z buzi, po zrobieniu badań dostaliśmy Flukomazole ( tydzień ) , staram się trzymać diety ale małe odstępstwa ( czasmi banan ) s...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się