zamykane

(11 wyników)
  • Czy forumowicz wrozka puscila plotke czy istotnie szelemej tak obiecuje?
  • Sprawdzimy jak to się ma wg. Wałbrzyszan [sonda=Czy zgadzasz się na tą uchwalę dotyczącą zamykania lokali o godzinie 23:00] [*]Tak [*]Nie [*]Nie mam zdania na ten temat [/sonda]
  • Uwaga!, skandal! Słyszałem, że Szełemej zamyka wszystko. ostatnio chciałem zrobić zakupy w auchan o 20:55 i okazuje się ze czynne tylko do 21. To na pewno sprawka Szełemeja. Dziekujemy ci prezydencie za zamknięte markety i szkoły. kto jest za referendum!!:))))
  • No jak to jest, że was opuścił wasz wspaniały Wildos ?? hehe, czyżby miał was w tyłku, poczekajcie do następnych wyborów , to się wasz [b]Wspaniały Super Bohater Wildos [/b] zjawi , ale was [b]Super Wildos [/b] w Hu..ja zrobił. hahaha buahahahah Łahahahah . Jesteście goli i wesoli . Władza też z was się śmieje dlatego tak macie nie inaczej Łahahaha. [b]Ciemny naród wałbrzyski [/b]
  • To prawda? Ktoś coś wie?
  • tak to będzie jedyny skutek teo głupiego referendum. akurat bedzie na tę wodę... Idzcie i głosujcie - ale ostrzegałem :P
  • Zauważyłem, że na ulicy Broniewskiego pojawiło się oznakowanie z kierunkami objazdów i zakazy. Ktoś zna szczegóły od kiedy zaczyna się remont i zamknięcie tego odcinka?
  • zaczyna się sezon na zabawy dzieci w piaskownicy i na placach zabaw. naprawdę proszę rodziców, dziadków, opiekunów itp. o zamykanie bramek - furtek, po to są one właśnie instalowane, by psy i koty nie robiły z nich kuwety. po co administrator robi ogrodzenie, skoro tak trudno pofatygować się,by je zamknąć? ręka uschnie? korona z głowy spadnie? to w interesie naszych dzieci, więc chyba warto pokusić się o dopilnowanie, by w miejsce zabaw dzieci nie dopuścić zwierząt.
  • Pytanie ogólne. Czy ktoś wie czy dzisiaj lub jutro będzie zamykany jeden pas jezdni na Podwalu? Jak coś wiadomo to napiszcie.
  • Wałbrzych - miasto Atrakcyjne Turystycznie i Przyjazne Przedsiębiorczości! www.walbrzych.twoje-miasto.pl/wiadomosci,452,walbrzych-miasto-atrakcyjne-turystycznie-i-przyjazne-przedsiebiorczosci
  • Ktos zna baseny, ktore nie sa zamkniete podczas wakacji i do ktorych mozna wykupic bilet? Albo karnet na lipiec? Chodzi mi o kryte baseny==> istotne jest plywanie, nie opalanie:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się