zamykane

(10 wyników)
  • czytałam forum: maj, czerwiec, sierpień, wszystkie teraz są zamknięte, a napewno dziewczyny z tych forum czytają też nasze, nie jestem za zamknięciem ale takie zamykanie forum uważam za bezsensowne i szkoda, że tak się dzieje, pozdrawiam
  • Wiecie jestem w szoku,po co te dziewczyny sie zamykaja>> a najbardziej mnie wkurzaja opisy zeby nie probowac sie zglaszac bo oni i tak nikogo nie przyjma. najlepsze z tego wszystkiego jest to ze np.nasze odwiedzaja czesto dziewczyny z innych miesiecy,a nam wejsc do siebie nie dadza. czyzby zasada psa ogrodnika??? moze ktoras z dziewczyn podgladajaca nasze forum wytlumaczy mi na czym to wszystko polega?? bo ja juz nie rozumiem.
  • Pytanie oczywiście pól żartem pol serio,ale odbieram ostatnio coraz częściej niezadowolone komentarze nt otwartości forum.(bezpośrednio od forumek) I przyznam szczerze ,ze ja która dotąd kategorycznie byłam za pozostawieniem forum otwartego ,tak teraz coraz czesciej targaja mną wątpliwości. sadze ,ze podcztuja mnie co najmneij 2 osoby. Wy tez co chwile piszecie o tym samym,ze to niewygodne i krępujące. W sumie ewentualne zamknięcie ,wcale nie wiąże sie z "zakneblowaniem " sie w swo...
  • Drogie mamy Lipcóweczki - nie zamykajcie forum. Proszę... Dopiero niedawno Was odkryłam i bardzo się cieszę z tej skarbnicy wiedzy i rozrywki ;) mamUlka - od 06.07.07r. mama Bruna jesteśmy z Katowic kilka naszych fotek: picasaweb.google.pl/u.straczek/FASSOLLKI pozdrawiamy
  • Dziewczyy,moze to ze mnie tylko taka gapa.ale nigdy nie zabezpieczalam drzwi w aucie po stronie malucha .wydawalo mi sie ze nie dosiega do klamki.a wczoraj "niespodziaka".mlody otworzyl drzwi po swojej stroie podczas jazdy.na szczescie nie jechalam szyko i obok nie bylo zadego auta.niby byl zapiety w foteliku,ale i tak stres przezylam..
  • dowiedziałam sie dzisiaj na USG, nie cały szpital, ale porodówkę, nie ze względu na strajki, chyba sanepid będzie badał, ale pewności nie mam. W każdym razie mam zacisnać nogi i leżec bo główka już bardzo nisko, a to do [piero 35 tydz 1 dzień, jak nie wytrzymam to muszę jechać gdzie indziej, wolałabym nie. Dlatego zwieram poślady i nie tylko! zero podniet, spacerów, zakupów, oby wytrzymać do 10.07, termin mam niby na 25.07, ale z USG wyszło dzisiaj na 17.07, waży 2700 z hakiem. Oby...
  • Winda się otwiera i mała zawsze sama wchodzi, wychodzi itp. Wczoraj wracaliśmy i oboje z mężem mieliśmy coś w ręku, ja otwieram drzwi kluczem, a tu z tyłu niepostrzeżenie Klarka znów idzie do windy w momencie kiedy zaczęły zamykać się drzwi. Uff, dobrze, że tylko głową uderzyła w te drzwi i nie była tam kilka sekund wcześniej. Mamy nauczkę....
  • Kupiłam wczoraj klipsy, będę zamykać kaszki, bo mi się wysypuja trochę, a to jest dobre rozwiązanie. Oczywiście nie namawiam i nie reklamuje, tylko polecam. www.allegro.pl/show_item.php?item=273290649
  • Czytałam stary wątek piaskownicy, teraz my chcemy kupić i tak się zastanawiamy tak jaki t co wybrać. Napisz proszę co kupiliście i czy jesteś zadowolona?
  • czesto Ola je poza domem i od kiedy zaczela jesc dorosle zupy mam problem z ich przewiezieniem,jakos nie chce mi sie wlewac ich do tych malych sloiczkow. w czym przewozicie obiadki?? moze w jakis specjalnych pojemnikach??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się