Forum eDziecko edziecko Przedszkola
ZMIEŃ
      zamykane

zamykane

(10 wyników)
    • Od ponad pół roku są u nas w przedszkolu założone domofony i jest całkowity zakaz odbierania dzieci spod drzwi, jedynie dzwoniąc domofonem. Mało kto przestrzega, bo pomysł mało komu się podoba. Pieniądze mogłyby być wydane np. na częściowy remont placu zabaw,który jest w opłakanym stanie i dzieci chodzą bawić się na place osiedlowe. Tłumaczę sobie ten zakaz tym, żeby rodzicie nie widzieli, że dzieci po sali biegają brudne i zasmarkane. Mnie osobiście takie widoki nie dziwią, no chyba, ...
    • Witam, Jestem zszokowana tym co opowiedzialo mi moje dziecko. Zastanawialam sie dlaczego wymyslilo sobie nowa zabawe polegajaca na zamykaniu sie najpierw w ciemnej toalecie a potem w komorce. Zamykala sie i wychodzila a potem ze smiechem powtarzala cala sytuacje. Nastepnie do zabawy zaczela wlaczac kolejne osoby babcie mnie i prababcie. Nigdy dotad tak sie nie bawila wiec zadalam jej pytanie dlaczego tak robi. Powiedziala mi ze wczoraj zostala zamknieta z kolega w schowku przed...
    • U nas do przedszkola można wejść do 8:30 i potem dopiero o 9.00 są ponownie drzwi otwierane na 30min. (po śniadaniu). Dziecko można odebrać o 13.00 lub o 15.00. Jak się przyjdzie wcześniej to stoi się pod drzwiami. Niemile widziane jest przywoływanie pani dzwonkiem do wpuszczenia do środka. Zastanawia mnie jak jest u Was? Ciekawe ile kosztuje zamontowanie takiego domofonu na karte magnetyczną lub by rodzice mogli wprowadzać kod? Irytuje mnie takie stanie zwłascza jak jest brzydka ...
    • Czy Wasze przedszkola są zamykane w ciągu dnia tak, że nikt postronny nie może się dostać? Czy mają działający domofon. Moje dziecko poszło w ostatnich dniach do przedszkola (zwolniło się miejsce :)) i tak się zastanawiam, czy drzwi wejściowe nie powinny być zamknięte? Tu już nie chodzi o to, że ktoś mógłby wejść i coś ukraść (szatnia na parterze na wprost drzwi), ale o samo bezpieczeństwo dzieci. Tyle się mówi o porwaniach i innych. NIe wiem, może panikuję, ale nie podoba mi się...
    • świata..." Nasze prosby nasze apele nie interesują biuro edukacji na Woli ani biuro edukacji w Warszawie. Podjęto dycyzje o zamknięciu jednego z najlepszych przedszkoli na Woli. Przedszkole z którego my rodzice byliśmy, jesteśmy bardzo zadowoleni i dumni. Jak mozna tak poprostu zniszczyc cos co mogłoby byc przykladem dla innych przedszkoli... Panie dyrektor z biura edukacji postanowiły zamknąć to przedszkole, z uporem twierdzac ze są wolne miejsca na Woli.A tych miejsc nie było ...
    • Czy macie jakieś informacje na temat tego przedszkola? Dokładnie chodzi o Saska Kępę ul.Międzynarodowa 36. Nikt jeszcze nie wypowiadał się na jego temat. Będę wdzięczna za wszystkie opinie. Pozdrawiam.
    • Moj 4,5 letni synek nie jest latwym dzieckiem, wszyscy to wiedza, panie w przedszkolu tez. Na szczescie trafila mu sie bardzo fajna i wyrozumiala "ciocia". Oprocz przedszkolanek do kazdej grupy jest tez przydzielona tzw. wozna. I problem dotyczy wlasnie tej pani. Syn opowiedzial mi w sobote (a ogolnie bardzo malo mowi o przedszkolu), ze ta pani zamknela go za kare w lezakowni (tzn. w pomieszczeniu gdzie przechowywane sa lezaczki) i jeszcze cytowal to co ona mowila "dobrze ci tam, ...
    • Witam, moje dziecko ma 2,5 roku. Od początku wrzesnia chodzi do przedszkola. Przez pierwszy tydzien nie było problemów. Zostawało chętnie. Drugi tydzień plakało przy rozstaniu, w trzecim tygodniu płakało do obiadu, po czym uspyiało ze zmeczenia (wiem to od pani wychowawczyni) w czwartym tygodniu zaczeło budzić sie w nocy, wymiotować, krzyczec przez sen, mówić, zeby noc długo trwała, bo jak bedzie dzien to musi isc do przedszkola. Syn ciagle płakał i mówił, ze mu smutno, ze się b...
    • Witam wszystkich! Jestem mamą pięcioletniej Kasi. Rok temu mała zaczęła chodzić do przedszkola. Raz było lepiej raz gorzej ale generalnie mała lubiła tam chodzić. Tymczasem w tym roku jest problem. Od dwóch dni, kiedy wróciła po chorobie, córeczka już w szatni zaczyna płakać, żebym zabrała ją do pracy. Nie chce chodzić do przedszkola. Kiedy po południu przychodzę ją odebrać, wszystko wydaje się w porządku. To znaczy do przedszkola chce chodzić. Kiedy wypytuję o powody porannych pł...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się