Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      zamykane

zamykane

(62 wyniki)
    • Postanowiłam zamknąć naczynka, ale nie mogę zdecydować się na metodę - która lepsza - laserem czy prądem? Czytałam różne opinie. Kto zna jedną i drugą metodę i może polecić jedną z nich? Liczę na odpowiedzi.Pozdrawiam
    • 15 maja mam ślub, a 7 umówiona jestem na rózne zabiegi,między innymi zamknięcie naczynek na nosie. Czy zle robie,że tylko tydzien przed impreza, znaczy, czy bede wyglądać jak potwór?Czy tez nos będzie ładnie wyglądał?
    • Witam, chciałabym tej wiosny pozamykać laserem rozszerzone naczynka na twarzy. Szukam więc dobrego i sprawdzonego gabinetu/salonu/kliniki na terenie warszawy. Planowałam zapisać się do MediDermu w Rembertowie ale przeczytałam w necie parę niezbyt pochlebnych opinii. Może któraś z Was poleci mi jakieś miejsce? Zależy mi żeby to był laser w warszawie. Z góry dziękuję!
    • Mam dostęp w moim mieście do tego typu laseru.Proszę mi wyjaśnić czy to jest lepsze od zwykłego laseru.Ponoć to nowosć na rynku.Miał ktoś taki laser wykonywany IPL+RF?Jaki skutek?No i czy zostały jakieś ślady blizny.Jak się zachowywała cera po zabiegu i kilka dni po?Zdecydowalibyście się po raz kolejny?No i jaki koszt ile trzeba zabiegów?Czy jeden zabieg coś da?Sorry za tyle pytań :) ale liczę na waszą fachowość.
    • ..naczynek na twarzy? U mnie mineło 1,5 tygodnia i szczerze mówiąc nie zauwazyłam znaczących zmian;( W ogóle po zabiegu nie byłam opuchnieta, trochę wystąpił rumień,kt szybko się wchłonął Te największe naczynka nadal są- wcale nie zmieniły swojej barwy, nie mam żadnych strupków Czy potrzeba jeszcze czasu?
    • Mam pęknięte jedno naczynko na powiece nad okiem i widać je na kilometr. Postanowiłam je usunąć. Dzwoniłam i próbowałam się czegoś dowiedzieć i jakie było moje zdziwienie, kiedy mi powiedziano, że potrzeba dobrych kilka "seansów" (ok. 5 chyba) , każdy po stówie czy więcej. Jestem w szoku. Nie sądziłam, że jest to takie drogie. I stąd moje pytanie. Czy zamykałyście naczynka laserem czy może jakoś inaczej , jak to się odbywa i cz naprawdę tyle kosztuje?
    • Dziewczyny peklo mi naczynko na nosie...wydaje mi sie ze z kazdym dniem sie powieksza a na nosie bardzo widac je;/ czy znacie miejsca gdzie mozna by bylo sie tego pozbyc i najlepiej jaka metoda?? W jedno miejsce dzownilam i chca minimalnie za zamkniecie jednego naczynka od 150zl.Troszke duzo....czy ktoras zna sprawdzone miejsce gdzie moglabym to usunac i za jaka sume?? dzieki i pozdrawiam!
    • Napiszcie o efektach takiego zabiegu, zastanawiam sie nad zamknieciem naczynek na twarzy(a mam ich juz naprawde sporo) i one wygladaja koszmarnie: (Troche sie boje ewentualnych powiklan(blizn np),ale sama juz nie wiem co lepsze..W jakim gabinecie to robilyscie,czy polecacie Eris(ta firma sporo tym sie zajmuje)?Jak sobie radzicie ogolnie z cera naczynkowa?Jesli cos wiecie na ten temat piszcie.
    • Postanowiłam iśc zamknąć sobie naczynka na twarzy, mam takie malutkie jedno. Przy okazji chcę usunąć równie malutkie przebarwienie. Dość blade ale na białym wszystko widać. Czytałam kilka opinii i opisów, ale juz sama nie wiem jak to się kończy wizualnie. Czy ja będę zdatna do wyjścia do ludzi w ciągu najblizszych kilku dni? Czy jak po mikrodermabrazji będę siedzieć w kominiarce? Bardzo proszę o pomoc. Mam iść dziś o 17.30 i nie wiem czy nie zrezygnować - mam przed sobą dość i...
    • Czy możecie polecić mi dobrego i niezbyt drogiego specjalistę, gabinet w Warszawie specializujący się w leczeniu popękanych naczynek na nogach? Byłam kiedyś na sklterapii, ale okazała się w ogóle nie skuteczna. Czy możecie mi coś doradzić?
    • Dermatolog polecił mi ten zabieg na twarz i - rzecz jasna - zaoferował się go wykonać. Czy to bezpieczny i skuteczny zabieg?
    • Za kilka dni idę do kosmetyczki na zamykanie prądem naczynek. I tu mój problem; na jak długo starczy mi taki zabieg i czy po czymś takim będę miała jaśniutką twarzyczką czy może zostawi to tylko znikome efekty?
    • Witam, muszę udać się na taki zabieg, czy ktoś może podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami, polecić miejsce, osobę... Szukałam w wyszukiwarce, niestety nie było opini dotyczących mojego miasta. Z góry dziękuję za każdą opinię. Pozdrawiam
    • Robilyscie dzieczyny cos takiego?? Bo mi wlasnie peklo kolejne naczynko. Zalamalam sie:(
    • Czy zamykała któraś z was naczynka laserem? Na ile jest to skuteczny zabieg? i jaka jest jego cena(tak mneij wiecej)?
    • jakie sa wasze doswiadczenia??? sprawdzony gabinet z laserowym usuwaniem rozszerzonych naczynek??? i jakie sa ceny oczywiscie??? dzieki pozd
    • Mam jedno brzydkie naczynko na grzbiecie nosa, bardzo rzuca się w oczy. Myślę o zamknieciu go przy użyciu lasera. Czy macie dośiwadczenia w tym temacie? Czy to bolesny zabieg? Czy jest ryzyko, że zostanie blizna? ile kosztuje? Gdzie najlepiej go wykonać?
    • Usuwala ktoras z was popekane naczynka na twarzy? Bo ja mam takowe szczegolnie widoczne sa one na lewym policzku i mnie to bardzo denerwuje . Mialam probke kremu Rosaliac ale i tak wiem ze to nie usunie juz popekanych. Mam 16 lat i czy ja moglabym sie poddac takiemu zabiegowi? I czy naprawde laser jest skuteczny bo czytalam gdzies ze nie zawsze sa widoczne efekty i to mnie bardzo zasmucilo. Bo wydalabym tylko niepotrzebnie kase a na zamknieciu naczynek bardzo mi zalezy bo nigdz...
    • wywalilam w bloto. to nie do wiary..ze za jakies 8 strzalów lasera zaplacilam 320zl plus 40zl konsultacja.. jestem cholernie glupia ze nie zapytalam sie dlaczeego tyle. na ich stronie napisane jest ze za naczynka podstawowy zabieg kosztuje 100zl (ale maja "promocje" i jest 80zl). ona policzyla mi 4x po 80zl. za jedna strone nosa raz.druga strona(skrzydelka) drugi raz.na czubku nosa trzeci i pod nosem duze naczynko jako czwarty...zalosne..ze czlowiek ludzi sie, wydaje tyle pieniedz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się