Forum Regionalne Mazowieckie JÓZEFOSŁAW
ZMIEŃ
      zawstydzony

zawstydzony

(4 wyniki)
    • Z przyjemnością zauważyłam dziś rano, że na skrawek ulicy Wilanowskiej, na którym nie ma jeszcze asfaltu wjechał pług i elegancko równał nawierzchnię. Moja radośc trwała krótko. Z szaleńczą prędkością, wzniecając tumany kurzu, objeżdżając pług na grubośc lakieru na drogę wpadło srebrne AUDI WF 41713. Współczuję serdecznie mieszkańcom i spacerowiczom przy tej drodze. Ja nie widziałam przez dłuższą chwilę kompletnie NIC - kurz przesłonił wszystko. Na forum nie można używac słów obra...
    • Kierowca granatowej Toyoty Avensis kombi DW 0607S nie wytrzymał presji czasu i podczas dzisiejszego słonecznego poranka ok godz. 8.10 stworzył niebezpieczną sytuację wyprzedzając na Działkowej, jednocześnie aż DWA samochody jadące normalnie w kierunku Puławskiej. Nie muszę dodawać co stałoby się gdyby nagle ktoś lub coś wyskoczyło na jezdnię. Efekt manewru ....porażający,wszyscy spotkaliśmy sie w korku na wylocie z Jagielskiej. Drogi Panie Kierowco, ma Pan niezywkle ładny pieście...
    • Może tak jeden wątek zatytułowany "piraci drogowi zdemaskowani" (czy jakoś tak). Każdy by dopisywał spostrzeżenia, najlepiej marka + numer + czyn. Pewnie cały czas byłby na górze strony. I jest to otwarte forum, więc nie byłoby to żadne łamanie zasad. Każdy nazwany piratem drogowym mógłby się przecież obronić i wytłumaczyć swój głupi czyn lub przeprosić za niego. Bo póki co widzę, że pomysł się przyjmuje, ale powstaje parę oddzielnych wątków. Co o tym myślicie? Pzdr.
    • Kolejny przykład ludzi "kultralnych inaczej". Schemat ten sam co zwykle. Ulica Jagielska, kolejka do Puławskiej ciągnie się pod las ale posuwa się miarowo. Wszyscy spieszący do pracy grzecznie stoją mając świadomość że i tak jest szybciej niż w korku na Puławskiej. Tymczasem: Wczoraj: godzina 7.40 Cały ogonek wyprzedza kierowca opisywanej Skody Oktavii WW6951V Dziś: Godzina 7.40 Taki sam manewr, kierowca rzeczonej skody postał chwilkę w kolejce po czym uznał chyba że to nie li...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się