Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      zdenerwowany

zdenerwowany

(4 wyniki)
    • Ciagle jestem zdenerwowana,ciagle mnie cos zdazni i mam wszystkiego dosyc!! Ryczec mi sie chce z byle powodu! Z ledwoscia cokolwiek robie bo wszystko co robiemnie denerwuje!!! BOZE CO MI JEST!NIC MNIE NIE CIESZY:(
    • Witam Was, mam wielki problem. Niemalże każdego dnia wieczorkiem, tak około 19.30 i później zaczynam być poddenerwowana, rozzłoszczona, zmęczona. Cierpi na tym mój mąż i córka. Złoszczę się na nich i to tak mocno, to jest naprawdę straszne. Mój dzień nie różni się zapewne od dni większości z Was: pobudka o 6.00, przygotowanie do pracy, córka do szkoły, praca od 8.00 do 16.00, potem o 17.00 odbieram córkę ze szkoły. Należę do tych ludzi, którzy muszą wcześnie kłaść się spać, wie...
    • Od jakiegos czasu zauwazyłam ze jak mam jakąs stresująca sytuacje albo sie denerwuje mam nudnosci:(>Zawsze byłam nerwowa ale do tego stopnia to sie nie objawiało.Wiem ze to siedzi gdzies w podswiadomosci bo jak próbuje sobie wmówic zeby sie nie denerwowac to to przechodzi.Jak sobie z tym radzic? Pozdrawiam
    • Czy któraś zna może jakies tabletki uspokajające,które nieobniżają skuteczności działania tabletek anty(biore Novynette).Od wakacji pojawiła sie u mnie nadkwasota i jak sie czyms zdenerwuje(nawet troszeczke),zaraz robi mi sie niedobrze.Myślałam więc zeby brac przez jakis czas tabletki uspokajające,ale nie wiem jakie,żeby nie osłabic działania tabletek anty.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się