Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      zdenerwowany

zdenerwowany

(5 wyników)
    • co mam zrobić-znacie jakies dobre sprawdzone leki na uspokojenie ale nie ogłupiające-trzesą mi sie rece jestem zdenerwowana najmniejsza sprzeczka doprowadza mnie do płaczu mam 30 lat i wszystkie badania wyszły OK
    • Pozornie wszystko jest w porządku. Studia-prawie finisz, jakoś leci. W domu- jak to w domu, ale bez większych problemów. Chłopak-wzloty i upadki,jak w każdym związku, ale jest dobrze, kochamy się. Pieniążki-nie mam powodów do narzekań, dorabiam i na własne wydatki mam. Ale każdego ranka budzę się zdenerwowana jak przed egzaminem, czuję jak boli mnie brzuch, jestem poddenerwowana. Niby nie mam czym, a jednak, gdzies podświadomie ciągle się denerwuję choć konkretnego powodu nie ma. ...
    • dosc przewrotnie chcialam zapytac, jak irytowac sie "najzdrowiej"? jak pogodzic wskazowki mowiace, zeby nie tlumic, a wyrazac swoje emocje z tymi nakazujacymi (rowniez we wlasnym interesie), byc milym, zwlaszcza dla ludzi, od ktorych w jakis sposob jestesmy zalezni? lepiej wykrzyczec komus w twarz czy zacisnac zeby? jak radzicie sobie z negatywnymi emocjami, z mowieniem przykrych rzeczy, ktore jednoczesnie sa z Waszej strony szczere? co warto? "zamknac sie" czy rozladowac ...
    • Ma to zwiazek z moim mezem. Wszystko jest dla mnie ok, kiedy jestem w pracy. Mam dobry humor. Lubie pracowac. PO powrocie do domu mam czym sie zajac. Szybko mija mi czas. Kiedy przychodzi weekend, sytuacja zmienia sie o 180 stopni. Ciagle klocimy sie z mezem. Jestem przez caly weekend wsciekla, zmeczona. W poniedzialek ledwie zwlekam sie do pracy, zmeczona po klotniach. Czuje sie totalnie wypruta. Przychodza mi do glowy mysli, ze jak wyskocze przez okno, to przynajmniej uwolnie sie od...
    • nie wiem, czy taki watek tu juz byl, ale proponuje podzielic sie najpiekniejszymi komplemenatmi, ktore w zyciu uslyszeliscie. Zeby sie usmiechnac troche. Co wy na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się