Forum Społeczeństwo Rozwód..i co dalej?
ZMIEŃ
      zdenerwowany

zdenerwowany

(4 wyniki)
    • Nie rozumiem już siebie. Czekam na wyprowadzkę mojego męża, wiem że to nastąpi wkrótce. Wiem, że to koniec mojego małżeństwa. Bo i ja nie mogę. Domyślam się, że kogoś ma-choć on standardowo... zaprzecza. Zaczęłam zajmować się sobą i dziećmi- to powiedzcie mi dlaczego zdenerwowało mnie to, że...zdjął obrączkę. Do tej pory nosił-to dlaczego zdjął, jak nikogo podobno nie ma...hm.
    • "Seks dwa razy w tygodniu, ale nie więcej - taką "kurację" przepisał lekarz na pogotowiu w okolicach Genui (północne Włochy), do którego zgłosiła się ciężko przestraszona młoda kobieta. Historię tę opisał w czwartek wychodzący w tym mieście dziennik "Corriere Mercantile", a nagłośniły włoskie media. Kobieta w stanie skrajnego zdenerwowania i paniki została dokładnie przebadana. Po sprawdzeniu ciśnienia krwi, pracy serca i układu oddechowego, lekarz na recepcie napisał tylko jedno wsk...
    • Witam. Jestem ponad jedenaście lat po ślubie. Mojego męża przed slubem znałam dwa lata tak więc jesteśmy razem już ponad trzynaście lat. Jakieś pięć lat cos zaczęło się psuć (choć nigdy do końca nie było tu super udane małżeństwo ale jakies było). Mój mąż zaczął przygladać się naszemu małżeństwu i stwierdził, że to nie jest to o czym marzył. Już wtedy wspominał o rozwodzie a ja nie chciałam o tym nawet pomyśleć. Zaczęło się dziać coraz gorzej i nawet i ja potem zauwazyłam, że to...
    • Dałam się sprowokować, a myślałam ze jestem opanowana. Czym? jego milczeniem, totalną ignorancją mojej osoby, groźbami dotyczącymi alimentów i pomocy przy dzieciach, ze strony jego rodziny. Wiem błąd....gadałam 3 godziny, ale go zdenerwowałam. My chyba rzeczywiście nie możemy już przebywać razem, tym bardziej rozmawiać. No, normalnie ja się męczę. A on...nie wie jak powiedzieć mi o tym kiedy się wyprowadzi....a ja nie pytam, niech się pomęczy. Tylko nie wiem co zrobić, żebym j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się