Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      zdenerwowany

zdenerwowany

(5 wyników)
    • Nie chce tu stwarzać wrogiej atmosfery, prowokować i wszczynać kłotni, pragnę jedynie się WYGADAĆ I pożalić na własną głupotę. Otóż wielokrotnie przeglądałam katalogi pewnej znanej nam wszystkim firmy i dawałam się nabrać na przepięknie zilustrowane kosmetyki. ANI JEDEN PRODUKT MI NIE POMOGL, dziś zaś ostatecznie powiedziałam sobie: absolutnie nigdy więcej! Czy ktoś bowiem może mi wyjaśnić fenomen, geniusz zgoła producenta, który nie jest w stanie wyprodukować nie tylko porządnego...
    • Witajcie! Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tych herbatek. M.in. że niektóre z nich korzystnie działają na przemianę materii (działaja również odchudzjąco). Niektóre mają doroczynny wpływ na stan naszej cery. A jakie Wy macie doświadczenia z tymi herbatkami. Jakie pijecie, i które byście polecili i dlaczego? Pzdr
    • Otoz na dekoldzie i czasami rowniez na szyi robia mi sie gdy jestem zdenerwowana albo np.po sexie czerwone ohydne plamy,ktore znikaja czasem za kilkanascie minut,czasem mam je przez pol dnia.Niekiedy pojawiaja sie rowniez bez wyraznego powodu,a ywgladaja naprawde niepokojaco-jedna kolezanka bala sie ze sie ode mnie czyms zarazi.Nawet dermatolog u ktorej bylam w innej sprawie nie potrafila mi pomoc czy chocby wytlumaczyc co to takiego.Nie jestem chora,nie zazywam lekow,na 90% nie j...
    • Mam problem. Zawsze kiedy czuję się zażenowana, zdenerwowana itp. rumienię się. Robię się czerwona jak burak na twarzy. Sprawia mi to ogromny problem, przeszkadza w kontaktach międzyludzkich. Jeżeli Ktoś wie jak temu zaradzić proszę o pomoc.
    • Witam serdecznie, Proszę o porady osoby, które mają podobny problem: w chwilach zdenerwowania (ZAWSZE!!!), po kąpieli, przy zmianie temperatury, na policzkach, szyi i dekolcie pojawiają mi się okropne, czerwone plamy, dość uciążliwe – nie dość, że wygladam wtedy jak “posiekana” maszkara, to jeszcze toto szczypie, nie mówiąc o dyskomforcie psychicznym. Co robić? Byłam wczoraj u dermatologa, ale nie jestem zadowolona z porady: kobieta, nie oglądając mojej skóry (...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się