Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      zdenerwowany

zdenerwowany

(4 wyniki)
    • I znowu nie zdalam... Podczas egzaminu jestem tak zdenerwowana ze nie moge sie skoncentrowac-dramat... Przestałam wierzyc ze w koncu to zdam... :(
    • Jutro na Odlewniczej moje 2 podejście. Strasznie się denerwuje.
    • Dziś w Bydgoszczy moja koleżanka była świadkiem jak egzaminator WORD złamał kilka przepisów ruchu drogowego: przebiegł na czerwonym świetle przez tory tramwajowe i jeden pas jezdni; wsiadł do zaparkowanego 0,5 metra za sygnalizatorem świetlnym przy pasach samochodu; ponieważ samochody miały właśnie czerwone światło, pan egzaminator objechał sygnalizator po chodniku i wyjechał na pasy i pojechał dalej już (chyba) zgodnie z przepisami. Świetnie - on ma być osobą, która dopuszcza innych d...
    • Kolejny egzamin mam za sobą.Pierwszy raz zawaliłam na łuku. Zdawałam o 8 rano tym razem na placu się udało, po mieście jeździłam pół godz.Następny egzamin 27.04 pierwszy wolny termin na tydzień przed moja matura. Coraz wiecej osób oblewa, mój tata oczekując na mnie widział 5 aut powracających w składzie (egzaminator za kierownicą zdajacy obok) tak wróciłam też ja.Oblałam przez nieuwagę zmieniły mi sie światła przy jeździe na Kraków(trójpasmówka) stałam w ogonku przy skręcaniu w lew...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się