Forum Towarzyskie S@lon Odrzuconych [O!]
ZMIEŃ
      zdenerwowany

zdenerwowany

(5 wyników)
    • Naukowcy radzą: Twój mężczyzna miał ciężki dzień w pracy, a może przeskrobałaś coś i chcesz go udobruchać? Przygotuj mu dziś na kolację czerwone mięso! Ono właśnie najlepiej go uspokoi. www.ofeminin.pl/emocje/jak-uspokoic-zdenerwowanego-mezczyzne-n66913.html
    • U mnie objawia się to "skręceniem "zołądka co powoduje odruchy wymiotne. Przepraszam. Latam jak wariatka,nie wiem za co sie złapac i wrzeszcze. p.s. najgorzej przed egzaminami.
    • www.wrzuta.pl/audio/r0obMbqLc2/wloski:D
    • Miało być miło i grupowo,no ale cóz różnie to bywa i sie plany rozmyły.Do lasu sama nie pojdę z tym moim kurduplowatym kochanym piesem więc wywlekłam najcięższą artylerię jaką mogłam:Dido,Myslowitz i Grechutę.Jak się już nimi totalnie nasłucham(czytaj rozżalę) to zapodam sobie jakiś fajny film.
    • nie po raz pierwszy się z tym spotkałam niestety. ulice oczywiście zapchane. jedzie karetka na sygnale. widzę ją już z daleka - bo jedzie na światłach. słyszę również (choć radio gra) - bo jedzie na sygnale. samochody rozjeżdżają się na boki, wjeżdżają na chodniki, na trawę... pasem przed karetką jedzie auto. i ani myśli zjechać. Co za brak wrażliwości!! Zawsze w duchu życzę takiemu kierowcy, żeby znalazł się w takiej karetce... Samochody trąbią na kierowce, a on NIC. jedzie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się