Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      zdolny

zdolny

(11 wyników)
    • wobec nastepnej partnerki? jesli niedawno rozstal sie z poprzednia. i nie chcial sie z nia rozstawac. w sensie, ze nie kitujecie tej drugiej, ze juz nic ale to nic z poprzednia. a tak naprawde wystarczy, ze tamta gwizdnie, a wy juz jak plaszczka, sprintem..... meldujecie sie pod drzwiami. a potem znowu trujecie drugiej.. i tak.............
    • ukradli 180 samochodow i dopiero wtedy laskawa policja zdolala ich zlapac :) oraz zabezpieczyla mienie astronomicznej wartosci 100 tys zl :))) a co te zdolne chlopaki zrobily z reszta kasy ? pytam tak z ciekawosci , gdyz mnie ukradli juz 2 (nowe) - ale ze od paru lat jezdze do kraju starym rzechem - to wreszcie mam spokoj :)))
    • Cześć. Interesuje mnie, czy mężczyźni (inteligentni, wykształceni, atrakcyjni mężczyźni) są czasami skłonni z własnej nieprzymuszonej woli być wierni jednej kobiecie. Wierni nie tylko seksualnie, ale również uczuciowo, czy są w stanie zrezygnować z szukania dopóki są z nią, nie skakać z kwiatka na kwiatek nawet jeśli mają pełen telefon kobiet, które cieszyłyby się mogąc nimi spotkać. Mówię o mężczyznach, którzy odnieśli sukces, mają powodzenie i mogliby mieć wiele kobiet, ale decy...
    • Do pójścia do łóżka z kobietą, która mu się w ogóle nie podoba? Bo np. brakuje mu ostatnio seksu i chce się wyżyć?
    • Z moich obserwacji i doświadczeń własnych wynika, że kiedy juz facet -komplemntami i innymi duperelkami np kwiatami zdobedzie kobiete i skonsumuje zwiazek, jego związek z nią przestaje byc dla niego interesujacy. Czytałąm tu wypowiedzi roznych kobiet i 90% pisze, nie powiedzial ze kocha, nie dzwoni, nie dba itd, czyli co, chyba trzeba zsotac lesbijka, bo zaden facet nie jest zdolny do milosci?
    • czy to tylko tak dla zwiekszęnia czytalności piszą? kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,6577228,Skrzydelko_czy_buleczka.html
    • dla osoby, którą kochacie, darzycie jakimś uczuciem,lubicie, szanujecie ?? Czy mając tu wszystko... mieszkanie, pracę, znajomych... pojechalibyście np.5000km dla niej i razem z nią, gdyby Ona chciała ??? Bo ja po dłuższym zastanowieniu i takim gdybaniu stwierdziłem,że gdyby tylko mi zaproponowała, zostawiłbym wszystko i tak jak stoję - pojechałbym...
    • czuje sie jak mieso armatnie!!!!!!-kobiety do zdycia męczyzny sa zdolne do wszyskiego!!!!!!
    • porzucony czterdziestolatek myśli czy jeszcze jest zdolny do czegokolwiek czy któras dziewczyna będzie jeszcze chciała z nim być czy jeszcze pamieta jak to sie robi?????
    • Tak, tak pewnie właśnie w tej chwili kilka par zrywa ze sobą. Ja jestem teraz właśnie w takiej sytuacji i nie zazdroszcze żadnej dziewczynie , która sie zaangazowała uczuciowo tak jak ja. Dlaczego faceci rzucają ładne, zgrabne, zdolne i inteligentne babeczki ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się