Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      zdolny

zdolny

(6 wyników)
    • Czy wolne dziewczyny po 30 są jeszcze zdolne do miłości, czy myślą już tylko obsesyjnie o tym, żeby jak najszybciej "upolować chłopa", ustawić się i ułożyć sobie przyszłość ? Te które ostatnio spotykałem zdominowane są właśnie przez takie myślenie, są spięte, brak im luzu, są pełne goryczy a nie uczuć. Już lepsze chyba są te z odzysku ? :)
    • oczekuje propozycji aby mnie przekonac.
    • Nie uwierzycie, ale w ostatnią środę zakochałam się... i to zakochałam się namiętnie od pierwszego wejrzenia... Jadę sobie spokojnie pociągiem (wyjazd służbowy), gapię się przez okno (pogoda przepiękna) i nagle go widzę... i oczom uwierzyć nie mogę: dziki fiołek rogaty w wielkich ilościach rośnie przy torach!!! Dziki fiołek rogaty, ludzie!!! No to mówię sobie, zapiszę nazwę najbliższej stacji i przyjadę w weekend sobie trochę wykopać... Eeee tam, pociąg jedzie i jedzie, zatrzymał...
    • czy uczuciowe porażki mogą z osoby bardzo wrażliwej uczynić emocjonalne zombies? czy zawody życiowe rodzą "żywe trupy" niezdolne do zakochania się i angażowania w miłość?
    • że ktoś kto mienił się waszym przyjacielem lub kimś więcej , udając kogoś innego-nieznajomego prowadził z wami korespondencję mailową?
    • Jestem niezamężna mam 26 lat i ...żyję z trzema mężczyznami; z wszystkimi się kocham,bo nie chcę żadnemu z nich odmawiać,chociaż tylko z jednym jestem tylko dla sexu,z drugim uwielbiam natomiast przebywać,bo tak jak on mnie bawi nie potrafi nikt,jak to się mówi jest duszą towarzystwa- zawsze uśmiechnięty,tryskający wręcz pozytywną energią; trzeci natomiast jest przystojny i bogaty...ale nudziarz okrutny i w łóżku też do kitu... nie mogliby oni połączyć się w jedno? a może to ja jes...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się