zdolny

(8 wyników)
  • Mój dyrektor wczoraj uruchomił sobie całkiem przypadkowo usługę, która wchodzi do użytku od dzisiaj. Nawet operator nie wie jakim cudem mu się to udało ;))
  • Szkoły katolickie oblegane: kolejki na przyszły rok Rodzice, którzy od piątku koczują przed szkołą sióstr Augustianek, nie ukrywali, po co czekają. Nie chcieli jednak być fotografowani z bliska Ostatni raz byli w domu w piątek przed południem, noce spędzają w samochodach, dni w kolejce do sekretariatu - rodzice próbują zapisać już na przyszły rok dzieci do szkoły podstawowej sióstr augustianek w Krakowie. Boom na szkoły katolickie trwa. krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8371731,Szko...
  • ale chodzi o tych holenderskich niestety. pod dziwacznym tytule "Poundcake" jeden z najlepszycg utworow rockowych w histori rocka blizniakow. I nie tylko. Hehe napewno nie wiedzieliscie o tym;) pl.youtube.com/watch?v=RD8XDgVe2EU
  • Bartoszewski mówi: - Kiedy ktoś mnie po pijaku obrzyga w autobusie, to nie jest obraza. To jest obrzydliwość - mówi. - Nie każdy może mnie obrazić. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6223893,Bartoszewski__nie_musze_sie_interesowac_tym__co_mowi.html
  • Co decyduje o tym, jacy jesteśmy? Środowisko, w jakim wzrastamy? Wychowanie? A może scenariusz zapisany w naszych genach? Po trosze każdy z tych czynników. Pewne cechy rzeczywiście są uwarunkowane genetycznie. Dostajemy je w spadku i musimy zaakceptować z całym dobrodziejstwem inwentarza. Na początku jest zygota. Powstaje z połączenia jaja i plemnika. Każda z tych komórek wnosi swój wkład - po 23 chromosomy. U zarania dziejów każdego z nas są zatem 23 pary chromosomów, a każdy z...
  • Kiedy stawali na ślubnym kobiercu, przyrzekali przed sobą i Bogiem dozgonną miłość, wierność i uczciwość małżeńską Teraz, gdy życie zweryfikowało ich plany i marzenia, a samo małżeństwo legło w gruzach, starają się wszystko odkręcić. Każdego roku tysiące Polaków przekonują Boga i hierarchów kościelnych do tego, że ich małżeństwo w świetle kanonicznego prawa jest nieważne. wiadomosci.onet.pl/1576182,240,1,co_bog_zlaczyl_niech_kosciol_uzna_za_niewazne,kioskart.html
  • Polacy na "rynku pracy"... Stajnia Ferrari zwolniła całą załogę boksu. Decyzję podjęto po przejrzeniu dokumentacji dotyczącej grupy młodych, bezrobotnych Polaków z Berlina, którzy byli w stanie w ciągu czterech sekund odkręcić wszystkie koła od samochodu, nie dysponując przy tym żadnymi potrzebnymi narzędziami. Team Ferrari uznał to za mistrzowskie osiągnięcie, jako że w dzisiejszych czasach o zwycięstwie lub przegranej w wyścigach Formuły 1 nierzadko decyduje czas pobytu w boksi...
  • Ww aktorkę doceniłem dopiero po obejrzeniu "FRIDY" Film genialny film.onet.pl/N,19341,1,1,0,galeriao.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się