Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      zdolny

zdolny

(9 wyników)
    • Nie wiem co zrobić bo dowiedziałam się o zdradzie mojego chłopaka brata Tzn. że brat mojego chłopaka zdradza swoją żonę, mają jedno dziecko a drugie w drodze Nie wiem co doradzić mojemu chłopakowi czy powinien powiedzieć jego żonie czy nie Najgorsze to że on tzn brat mojego chłopaka wcale nie czuje skruchy tak naprawde powiedział owszem nam że już nigdy tego nie zrobi ale mu nie wierzę co zrobić oszukiwać ją czy powiedzieć prawdę? ja bym nie chciała być oszukiwana Proszę pomóżcie ...
    • Mam nadzieję, że na tym forum znajdę choć minimalną pomoc. Znam bardzo zdolną i mającą wiele zainteresowań 9-letnią dziewczynkę. Ostatnio dowiedziałam się, że dziecko samo uczy sie angielskiego z ... książki, którą od kogoś dostało. Do nadwrażliwych nie należę, ale zrobiło mi się przykro, bo znam tabuny dzieci, którym ich własny komputer służy wyłącznie do grania w wiadomo co. Mała mieszka na przysłowiowym końcu świata. Ma to szczęście, że ma fajnych rodziców i to nieszczęście, że N...
    • co kochaja bardziej- mezczyzn czy pieniadze?
    • wiecie co mnie jednak najbardziej zastanawia. najbardziej mnie zastanawia to, ze w roznych dyskusjach kobieta przedstawiana jest jako czysta, matka dzieciom, zwiewna nimfa, niezdolna do zla itp. z drugiej strony jak kobieta broni sie przed molestowaniem seksualnym, tudziez glosno sprzeciwia sie seksualnej przemocy to robi sie z niej potwora, dziwke, ktora sama chciala, bezczelnie wykorzystujaca biednych mezczyzn ( czystych, zwiewnych, niezdolnych do zla, ojcow dzieciom).
    • Po przejrzeniu tematu "Teoria wzorów" czyli o unisexie ,postanowiłem coś dodać do w/w.W tamtych rozważaniach nikt nie dopisał jednej rzeczy ,czyli kwestii pt."Jak wiele trzeba siły i odwagi,żeby opuścić stado i stworzyć siebie"Moja siostra,kiedy była młodsza i zaczytywała się "Trylogią"[około 11 lat],zawsze utożsamiała się : a) z Andrzejem Kmicicem b) z Wołodyjowskim c) czasami z Baśką Wołodyjowską Na moje pytanie ,dlaczego nie z Oleńką,albo z Heleną,odpowiadała:Bo one są takie ...
    • Od razu zapewniam ze post nie jest atakiem na feminizm (nie chce byc zmieszany z blotem :)) Pewna moja kolezanka uwaza sie za feministke. Mimo ze jestem tylko "prymitywnym mezczynom" (nie moje slowa), orientuje sie ze chodzi o rownouprawnienie obu plci. U mnie zakrawa to (chyba) na pewnego rodzaju paranoje. Jest wsciekla gdy z grzecznosci puszczam ja w przejsciu przodem, lub gdy otwieram jej drzwi. Mezczyzna to dla niej nikt inny niz samiec. Ostatnio gdy wsciekla fuknela zebym ...
    • Mydełka od MW :-) a tak poważnie przeczytałam wczorajszą rozmowę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=38131893&a=38134245 rację mają obie strony . Dlatego my nie znający swego gg powiadamiamy się od jakiegoś czasu zwykłym znaczkiem >>> . Może to tak nie razi jak " masz maila" a upraszcza. I lepiej nie w tytule bo inni mogą go pociągnąć dalej a w treści. Wieje halny i znów mi się przypomina zeszłoroczny mój wpis " Wpływ halnego na samopoczucie " zabiłabym dziś ko...
    • Bez emocji prosze. Wniosek jest czysto logiczny: Feminizm dazy do zaglady rodziny. Poniewaz rodzina jest sercem spoleczenstwa, wiec feminizm dazy do zaglady spoleczenstwa. Jest to logiczne. Zatem jego cele sa takie same jak terroryzmu. Prosze bez inwektyw. Jesli ktos ma co do powiedzenia, to prosze o logiczne argumenty. Jezeli oczywiscie feministki sa do tego zdolne...
    • Kobiety lubią sympatycznych mężczyzn, a nie tak typ MACHO, z którym tak wielu się identyfikuje. Taki miły facet wzbudza we mnie sympatię, ciekawość i inne pozytywne odczucia. Dziś takiego spotkałam, szkoda tylko że zdarza się to tak rzadko....Panowie więcej uśmiechu na twarzy i uprzejmości na codzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się