zemst

(5 wyników)
  • Wyglada na to ze po slynnym "Resecie" stosunki USA - Rosja wygladaja tak samo jak i przed. Rosyjska Duma wlasnie przyjela ustawe zabraniajaca Amerykanom adopcji rosyjskich dzieci. Ma to byc niby odwet. Nie bardzo tylko rozumie czemu winne rosyjskie sieroty ? W 2009 pewien rosyjski adwokat ujawnil korupcje w rosyjskim ministerstwie finansow. W nagrode zostal aresztowany i zameczony na smierc. Pare dni temu Kongres USA przyjal ustawe zakazujaca wjazdu do USA obywatelom Rosji odpowiedzialnym...
  • wiadomosci.onet.pl/swiat/kadyrow-rozwaza-odejscie-z-polityki,1,5006847,wiadomosc.html Cos mi w to ciezko uwierzyc. I takie pytanie,na ile to wszystko jest prawda? wyborcza.pl/1,75477,9848572,Czeczeni_chca_zemsty.html A na koniec,takie regionalne zwyczaje m.moto.gadu-gadu.pl/5701174350614807797/wideo--tak-wyglada-droga-na-wesele-w-czeczenii?utm_source=gg&utm_medium=main Polecam filmik nr 2 na ktorym widac na co idzie Rosyjska pomoc dla republiki:)
  • Widze ze wiele osób podziwia Niemiecka machine wojenna z II WŚ. Każdy ma prawo do opinii. Ja nie uważam ze Niemcy byli nadzwyczaj bohaterscy, przynajmniej my Polacy w tym im nie ustępujamy a nawet jestem zdania ze jestesmy lepszymi zolnierzami. Dlaczego niedoceniam Niemcow: 1)cala propaganda, filmy zdjecia z II WŚ to materiały robione przez Niemiecką propagande która nawet z porażki robiła zwycięstwo. Chodzi o to ze najczesciej oglądamy dokumenty tylko z jednego obrazu....
  • Jaaaaa,no to sie teraz Bin Laden & spółka trzęsą ze strachu,zaraz na ich głowy spadną bomby zrzucane przez mężnych Niemców,wspomaganych przez Żabojadów i pod holenderskim dowództwem a'la Srebrenica a ultimatum wystosuje OSOBIŚCIE Jaś Fasola Zapatero ;-)))))))))) Zawsze mówiłem,że Wielka Brytania nijak pasuje do tej całej Hujni Europejskiej,tam od razu podnoszą głosy żądające nieustępliwości i zemsty (i to wśród społeczeństwa!!!),nie do pomyślenia jest kapitulacja przed terrorem ś...
  • tyle kosztował,( a bardzo o tym przekonywał "znafca" remov) ten karabinek, który na rynku amerykańskim kosztuje niewiele ponad 1200dolarów dla naszych żołnierzy. Pisałem o tym że jeżeli to prawda, to jest to sprawa dla prokuratury , no i miałem rację : wiadomosci.onet.pl/kraj/afera-finansowa-w-grom-ie,1,3711198,wiadomosc.html prokurator już się tym zajmuje .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się