zemst

(15 wyników)
  • Pomińmy aspekt moralny ... Kiedyś w pracy siedziałysmy w jednym pokoju z pewnym facecikiem - typ chamuś. Uprzykszał nam życie - z higieną był na bakier, więc pośmierdywał, w nosie dłubał, butów nie wycierał, jak wyszedł z pokoju to zabierał klucz ze sobą (albo streczałysmy pod drzwiami albo szukałysmy go po całym budynku) o chmaskich odzykach nie wspominając - mimo aluzji, próśb i żądań nie zmieniał swoich zachowań. Okazaja do zemsty nadarzyła się taka - kolega zaczął się odc...
  • może trochę z nudów, może trochę z potrzeby ;) pomyślałem sobie, cobyśmy może wspólnymi siłami stworzyli mały podręcznik zemsty :D nie chodzi mi o jakieś wielkie okrutne zemsty w stylu Fredry (chociaż takimi też nie pogardzimy ;) ale o małe niecne żarciki, kawały wyrządzane kolegom ze szkolnych ławek za zbyt długie patrzenie na ukochaną, czy szalone psikusy bez których codzienne życie nie miałoby smaku ;)
  • krąży w internecie taka opowiastka: [i] Pewna kobieta, krótko po rozwodzie, spędziła pierwszy dzień smutna, pakując swoje rzeczy do pudeł i walizek,a meble do wielkich skrzyń. Drugiego dnia przyszli i zabrali jej rzeczy i meble. Trzeciego dnia usiadła na podłodze pustej jadalni, włączyła spokojną muzykę, zapaliła dwie świece, postawiła półmisek z dwoma kilogramami krewetek, talerz kawioru i butelkę zimnego białego wina i przystąpiła do konsumpcji, aż już więcej nie mogła. Gdy skońc...
  • www.klikplej.pl/film,4304 Przestroga dla dziewczyn ;D
  • Latem i w poranek mroźny o zmarłym tylko dobrze on nie jest niegroźny i nic już nie może. Grzegorz Rymopis
  • mam, może nietypową, prośbę do was - chcę sie na kimś zemścić, ten ktos zrobił mi straszne świństwo ale nie będę sięodpłacać tym samym. Wolalabm, żeby to byla zemsta dotkliwa ale nie robiąca żadnej krzywdy np. żeby był zasypywany wszystkimi mozliwymi ulotkami i listami czy cos w tym stylu. Podpowiedzcie mi jak coś takiego zrobic albo moze macie jakies inne pomysły, bedę wdzięczna. Zemsta musi byc dotkliwa ale anonimowa tzn. nie chcę aby ta osoba wiedziała, że to a się mszczę. Dys...
  • Ponad rok temu zostałam w sposób perfidny oszukana przez faceta. Okłamywał, zfradzał, upokorzył, na koniec jeszcze okradł. Teraz dojrzałam do zemsty. Nie chcę krwi, tylko trochę uprzykrzyć mu życie. Myślałam o wysłaniu mu z internetu "Pana Tadeusza" w kawałkach na komórkę, lub coś równie męczącego. Problemem jest to, że muszę mieć absolutną pewność anonimowości. Jeśli macie jakieś pomysły (mogą być sprawdzone ;-)), proszę o podzielenie się nimi. Facet ma 40 lat i prowadzi w...
  • Macie takie koszmary, które śnią wam się w kółko od lat, mimo że ich źródło dawno powinno przepaść w mrokach niepamięci? Mnie od lat męczy geografia i matematyka. Otóż w regularnych odstępach czasu śni mi się, że kończy się rok szkolny, za chwilę matura, a ja totalnie, absolutnie nic nie umiem z matematyki, a w dodatku przez cały rok szkolny ani razu nie byłam na geografii, bo zapomniałam, że trzeba chodzić :D :D :D Co prawda, to prawda -- z geografii dawałam nogę, kiedy się tylko d...
  • Nienawidze tej reklamy jakiegos banku: - Juz? - Juz. - Juuuuuz mi niosa suknie z welonem, .... Wiec kiedy ja widze spiewam sobie tak: Juz mi niosa wiadro z betonem, Juz Cyganie czekaja z motyka, Kon do taktu mnie walnal ogonem, I do tego poprawil z kopyta.
  • w sieci google leci reklama jakiegos centrum certyfikacji - ja ją przylapalem na stronie www.apage.pl - jest tam zrzut ekranu - nie wiedziałem że w tym roku luty ma 30 dni - jakaś reforma kalendarza czy co?
  • Parę dni temu, mój... ekhem, "kolega", podłożył mi taką świnię, że hej... Nie było mnie tydzień w pracy (miałem L4), a ten za ten czas zdążył rozwalić w p*** całą zawartość szuflady i biurka, pokraść dyskietki, a potem zniszczyć sobie jakiś dokument i zwalić wszystko na mnie... udało mi się zdobyć jego numer GG, pomóżcie mi wymyślić jakąś anonimową zemstę bo ja raczej nie mam wyobraźni...
  • Stół bez nóg to przy tym pestka: BĄK Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł strąk, a bąk się zląkł. BYCZKI W trzęsawisku trzeszczą trzciny, trzmiel trze w Trzciance trzy trzmieliny a trzy byczki znad Trzebyczki z trzaskiem trzepią trzy trzewiczki. BZYK Bzyczy bzyg znad Bzury zbzikowane bzdury, bzyczy bzdury, bzdurstwa bzdurzy i nad Bzurą w bzach bajdurzy, bzyczy bzdury, bzdurnie bzyka, bo zbzikował i ma bzika! CHRZĄSZCZ Trzynastego, w Szczebrzeszy...
  • Może to naiwność z mojej strony, ale nienawidzę ludzkiej głupoty i chamstwa - tępię każdy tego przejaw. Z chamstwem spotykam się najczęściej na ..... szacownej uczelni. Otóż niektórym wykładowcom wydaje się, że mgr przed nazwiskiem czyni z nich bóstwa od których zależy niebo i piekło na Ziemi. Któregoś razu poszłam załatwić wpis u dwóch panów: jeden podpisywał zaliczenie a drugi wynik egzaminu z tegoż przedmiotu. Pierwszy pan pomylił rubryczkę a drugi na widok błędu wydarł na mni...
  • Cześć!! musze sie na kimś "zemścić" słownie i interesowały by mnie wszystkie możliwe odpowiedzi i powiedzonka którymi mogłabym sie na kimś odgryźć. wszystko co powoduje złość, jakiekolwiek zdania, którymi mogłabym kogoś "zagiąc". bardzo prosze o pomoc. i z góry dzieki.
  • www.symp.idzik.pl/pingu.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się