Forum Kobieta Związki Kochanki...
ZMIEŃ
      zemst

zemst

(6 wyników)
    • Jak było do przewidzenia nic nie wyszło z wielkiej podobno miłości i wrocił do żony. A ja czuję sie jak zbity pies i godzinami marzę o zemście. Wiem, że to chore, ale nie umiem sobie z tym poradzić. Pewnie dlatego, że potraktował mnie wyjatkowo okrutnie i cynicznie, nawet nie chce mi sie pisać ile razy słyszałam, jak bardzo mnie kocha i jak bardzo zastanawia sie nad decyzja. Dodam, że nie maja dzieci a ja jestem singielka. Trzymał mnie w takiej niepewności rok, a jak kazałam wybrac to wybrał ...
    • Tak czytam sobie niektore posty i dziwi mnie ze niektore kochanki sie wrecz tym chlubia ze sa kochankami. I jeszcze uzurpuja sobie prawo do wspolnej przyszlosci. Dla samego seksu gdzie uklad jest jasny to rozumiem. Sama bylam ....tak moge napisac w koncu bylam kochanka. Nieswiadomie bo dupek zapomnial powiedziec ze ma zone i roczne dziecko. Ale ja szybko sie domyslilam ze cos jest nie tak. W weekendy byl nieuchwytny, mowil ze mieszka z rodzicami, ale to chyba nie powod zeby ,mnie nie za...
    • Wkręciłam swojego byłego na maksa. Tak krótko, zaczelismy pisać, i ja sobie myślę, jak go tu poddsuić. Więc doszłam do wniosku, że go przeprosze za stare czasy. On zgłupiał. Wystraszył się, że straci kontakt więc mi wiadomość, ze musi mnie wychować, bo ja taka jestem suka, ktora potrzebuje tresury. Ja sobie myślę tak, skoroś ty taki mądry, to ja przyjade do ciebie i zrobię tak, żebyś się mógł poczuć Panem. Przyjdę, wejdę, ty zrobisz swoje, i wyjdę. ON się wystaszył, ze serio, to jeszcze mocni...
    • 4 lata temu rozpadło się moje małżeństwo. Ex mąż zdradził mnie z pewna panią, ona wiedziała o tym że jesteśmy małżeństwem, ja spodziewałam się wtedy dziecka. Próbowałam wybaczyć, on próbował mi wynagrodzić to co się stało ale ja nie potrafiłam mu wybaczyć. Wniosłam o rozwód. Pani podobno przykro, podobno się zakochała, chciała go rozwodzić, stwierdziła że razem wychowają nasze dzieci itp. No i ostatnio okazało się że pani wyszła za mąż...nie potrafiłam sobie odpuścić, pomimo że wiedziałam że...
    • Witajcie. Chciałam podzielić się z wami swoją historią. Mam trzydzieści trzy lata, od trzech – jestem rozwódką. Przyczyna rozejścia z mężem – kochanka, która zaszła w ciążę i którą mąż wybrał jako kobietę, którą kocha bardziej. Po odejściu męża przecierpiałam swoje, nie mogąc się pogodzić z myślą, że człowiek, którego kocham, wolał tę drugą. Po rozwodzie straciliśmy z mężem kontakt. Nie próbowałam dowiadywać się co się z nim dzieje, bo to było zbyt bolesne. Los jednak lubi być ...
    • zostać kochanką. Zrobić to z premedytacją. Wiem, może nie powinnam, ale to chyba (tak myślę) moja zemsta na innych kobietach. Od tygodnia jstem rozódką, bo mąż - już ex - miał kochankę i tego mu nie wybaczyłam. Ale przypomniałam sobie o koledze ze studiów, odnalazłam go i (przynajmniej on tak mówi) nie jest fajnie w jego małżeństwie. A on tak fantastycznie całuje... i daje się podporowadzać coraz bardziej. I dla mnie chyba będzie to jakieś wyrażenie złości również na moim ex. Ni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się