zemst

(5 wyników)
  • info tutaj:
  • Zdradzić zakończenie?
  • skromne: witam wszystkich! Nie wiem za bardzo co tu napisać jeszcze, więc zamieszczę swój postulat. Postuluję, aby zaczytane do szczętu książki Guruy były bezpłatnie wymieniane na nowe egzemplarze:( "dwie głowy..." nie mają połowy kartek, "krokodyl..." tak się zużył, że gdzieś zniknął, "lesio" i "wszystko czerwone" są wymazane wszelkiej maści produktami spożywczymi. Okładki zostały tylko na egzemplarzach w twardej brązowo-beżowej oprawie pamiętającymi lata osiemdziesiąte. Właściwie tyl...
  • Chciałam się przywitać, poniewaz przed chwilą napisałam długiego i niezbędnego posta by być móc obecnym na tym forum ku swojej uciesze i jakby to ująć- legalnie. Książkami pasjonują się prawdziwi czytelnicy zaś fani czytają ksiązki po to by móc nazywać się fanami i móc powiedzieć że przeczytało się książki zaś potem toczyć dyskusje na forum takie jak to językiem takim jak ten czyli jakgdyby "prosto z książki". Ciekawe swoją drogą co by na to powiedziała pani Chmielewska, w końcu n...
  • Albo do kawy, wszystko jedno. Bo nie chodzi o zwykłą złośliwość, tylko o zemstę, która ponoć słodka jest, ale jednak trochę pomyślunku wymaga. Gopos podsunął pomysł, żeby zrobić to takiemu jednemu, ale utonął w innym wątku (pomysł, nie Gopos, Boże broń), więc pozwolę sobie wywlec temat na światło dzienne, bo jest szalenie pożyteczny, zawsze na czasie i każdemu może się przydać. A więc, jak się słodko zemścić i mieć przy tym poczucie dzikiej satysfakcji? Jeśli ktoś ma pod tym względem ja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się