Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zemst

zemst

(11 wyników)
    • Szukam kobiet, które zemściły się w jakiś sposób na swoim partnerze, po tym, jak zostały zdradzone. Jesli któraś z Pań zgodziłaby sie opowiedzieć swoją historię będę bardzo wdzięczna. Proszę o kontakt mailowy przez GoldenLine lub telefoniczny 0607172272. Jestem dziennikarzem, gwarantuję anonimowość.
    • rozumiem jak przykra moz ebyc zdrada...sama kiedys zostalam zdradzona...wiem ze to boli i to bvardzo...rozner mieszane uczucia..zlosc zal histeria czasem...tytle dni straconych...ale po co sie mscic...czy nie mozna do konca pozostac dama?chyba ze sie w zwiazku bylo bardziej kurtyzana niz dama...
    • czy tez tak uwazacie? czy kiedykolwiek na kims zemsciliscie sie, za co i jak?
    • czy bylybyscie zdolne doczegos takiego zeby zamscic sie na bylym chlopaku??np za zdrade. www.smog.pl/txt_gfx_audio/1685/zemsta_bylej/
    • Dowiedziałam się niedawno, że mój mąż miał romans. Aż mnie roznosi żeby się zemścić. Na mężu i na tej rudej idiotce. Poradźcie mi coś.
    • Jak sie zemścić na chłopaku który zdradził,macie jakieś wyprubowane sposoby? Wiem ,wiem że zemsta do niczego nie prowadzi, ale chce sie zemścić i koniec!! Czekam na ciekawe propozycje !!
    • oszukal mnie...bylam glupia...teraz to wiem ...juz nigdy nie zwiaze sie z zonatym facetem ...ale moja chec zemsty na nim guruje nad zdrowym rozsadkiem ....wyslac list do zony? a moze zadzwonic? pomozcie!
    • pomozcie mi bo nie mam pomyslu na zemste a czuje sie bardzo oszukana i mam ochote mu dokopac piszcie prosze
    • Chciala bym abyscie podrzucili mi jakies fajne sposoby na to by w oryginalny sposob zemscic sie na chlopaku. Bo samo olewanie go chyba to nie najlepsza metoda. czekam na fajne propozycje.
    • Ten post jest skierowany wylacznie do kobiet ktore zostaly zranione,zdradzone lub w jakis inny sposob skrzywdzone przez mezczyzn.Otoz moj facet jak zdal sobie sprawe ze nie dam mu sie przeleciec(jestem dziewica)to dal sobie najwyrazniej ze mna spokoj...nie odzywa sie do mnie juz 2 miesiace a pozatym napisal mi bardzo przykrego smsa ze niemozemy sie spotykac (wymyslil bardzo bzdurny powod) i takie tam bzdety.A na opisie gg ma napisane ze idzie sobie na piwko z kumplami!!!Robi mnie ...
    • Jak byscie zareagowaly kiedy po wejsciu do pokoju widzicie ze Wasz chlopak ma na monitorze kompa jako tapete zdjecie swoje ze swoja kolezanka-sa zlaczeni glowami(wiem ze ona mu sie podoba)??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się