Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      zemst

zemst

(6 wyników)
    • Boję się kłopotów żołądkowych w Tunezji, czy mogę się jakoś zabezpieczyć przed wyjazdem????
    • jak potocznie nazywa się przykra dolegliwośc,która może spotkać w Egipcie? Czy nalezu unikać wody z krany nawet w formie lodu do drinków?
    • Mam pytanko, wybieram się w tym roku do Tunezji, rok temu byłam w Egipcie, nie wiem, czy w Tunezji panują podobne obyczaje, co w Egipcie?? Czy też jest tam coś takiego jak bakszysz? Sprzedawcy tak samo nachalni? Żeby dostać lepszy pokój wkładamy kasę do paszportu?
    • Witajcie!! Prosze o porade, jakie tabletki kupic, aby uniknac tzw. ,,zemsty faraona". Pozdrawiam i dziekuje :)
    • Tunezja(7)

Jak jest z problemami żołądkowymi, przydziałem pokoi w hotelu, możliwością wyjścia z hotelu, płatnościami dolarami, etc - czy można to porównać do Egiptu?
    • Czy zdarzaja się tam problemy z zatruciami pokarmowami itp. Lub jakieś inne dolegliwosci. Szczepienia co prawda nie są wymagane ale są jakieś zalecane. Sprawdzałam i moje dzieci mają wszystkie te szczepienia oprócz żółtaczki pokarmowej. Nie wiem czy szczepic je czy nie. najbardziej boję się o synka (2 latka) który bierze do buzi co się da. Jednak szczepionka ta jest dosc droga. I nie wiem czy szczepic czy nie? Jak myślicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się