zemst

(34 wyniki)
  • ZEMSTA(9)

wszystkim skrzywdzonym, porzuconym i przygnebionym chcialabym zadedykowac takie otto motto: NAJLEPSZA ZEMSTA JEST SUKCES!!! do widzenia i powodzenia! m.
  • Zemsta(23)

Jak sobie radzić, gdy poczucie krzywdy zmienia się w chęć zemsty? Wydawało mi się, że zdołałam poukładać w sobie przeszłość. Minęło ponad pół roku od chwili, kiedy dowiedziałam się, że zostałam zdradzona. Wiele wydarzyło się od tamtego momentu. Były próby reanimacji związku, przeniesienia go w wymiar przyjacielski, ale rozpadło się mimo dobrej woli obu stron (chyba obu?). W każdym razie powoli zaczynałam żyć nowym życiem. I chociaż trochę nudne, to podobał mi się jego spokój. Do niedawna......
  • Otóż mam dosyć mocny i znaczny problem. Miesiąc temu mój niedoszły narzeczony i towarzysz życia stwierdził,że ma dosyć mnie.dosyć związku ze mną.że chce poukładać sobie życie na nowo.nie mamy dzieci.jesteśmy młodzi(nawet bardzo). ja po kilku miesiącach od momentu powstania związku zachorowałam dosyć mocno.trafiłam wtedy na 2 miesiące do na oddział psychiatryczny.a potem to już się tylko rozwijało.rozwijało się az do momentu gdy kiedy on powiedział OSTATECZNIE KONIEC bardzo mocno poci...
  • jak myslicie - czym te dwa pojecia sie roznia?
  • ZEMSTA(27)

Przywilej bogów czy raczej akt desperacji i ułomności człowieka? Czy zemściliście się kiedyś i za co? Czy dokonano zemsty na was? A gdybyście mogli jej dokonać, to w jaki sposób? Popuśćcie wodze fantazji:)) Pozdrawiam i czekam na odzew:))
  • Jaka jest najlepsza zemsta i najskuteczniejsza na plotkarzy???? Macie jakies dswiadczenia?
  • Odegralam sie na jednym facecie, ktory zrobil mi niedawno swintwo. Ale jakos nie czuje satysfakcji. Zastanawiam sie czy sie nie przyznac. Cyz wam zdarzylo sie kiedys cos takiego?
  • Właśnie uświadomiłam sobie, że mam problem z którym od kilku miesięcy nie potrafię sobie poradzić. Przeczytajcie proszę, może coś doradzicie... pomożecie.... Chodzi oczywiście o mężczyznę. Mężczyznę, którego kochałam, a który bardzo mnie zranił. Zniknął nagle, zerwał ze mną kontakt bez słowa, choć jeszcze dwa tygodnie wcześniej snuł wspólne plany na przyszłość. Nie rozumiałam co się stało, więc po pewnym czasie wysłałam do niego sms-a z pytaniem – czy to już koniec? Odpowiedzi ...
  • Zaufalem mezatce, zakochalem sie, pomagalem jej przede wszystkim psychicznie, potem tez finansowo, bylem jej przyjacielem, kochankiem, kims waznym. Odchodzila od meza okolo rok. Dlugo, krotko? Nie wazne. Dostalem kopa w dupe. Nie mam szacunku do niej, zrodzilo sie we mnie cos na ksztalt zemsty. Nie pytajcie czy to wypada, czy powienienm, czy warto czy nie. Chce sie odgryzc na jej malzenstwie. Nie wiem jeszcze jak, ale licze na Was. Kreatywnosc zaawansowana mile widziana. Jak zn...
  • na ludziach za ich arogancje wobec przyrody . Już jestem przygotowany mam cały arsenał typu - ciężarówka wyładowana nawozem wybuchowym i wirusy z różnych szczepów . Czy aby nie przesadzam ?? Może jest jakieś lekarstwo ??
  • bogów i ludzi : - mściwych - małostkowych - o niskiej samoocenie - zadufanych w sobie ( mających większe wyobrażenie o sobie, niż to jest w rzeczywistości) - sprawdzających się w konfliktach, starciach i bójkach - postępujących, jak pies ogrodnika, czyli ja nie mam ,to i ty też. Jak postępować z takimi ludźmi? Zwłaszcza, że racjonalne argumenty najczęściej do nich nie przemawiają. Zaślepieni są żądzą zemsty.
  • (prawdziwe zdarzenie - z wczoraj) Podjechalam pod dom - w ktorym mieszkam. Jest to w centrum miasta. Przed moim domem stoi zakaz zatrzymywania. Po pietnastu minutach krazenia po okolicy, nie mogac znalezc nigdzie miejsca na parking, zadwonilam do meza, by ten szukal dalej wolnego miejsca. Po 10-ciu minitach zszedl, ale w miedzyczasie 2 kobiety ze strazy miejskiej wypisaly mi mandat. Na moja uwage, ze przeciez czekam na meza, w kazdej chwili moge odjechac itd... Odpowiedzialy mi...
  • czy ktos moze mi pomoc? poszukuje pilnie darmowych praktyk w dziedzinie ksiegowosci w soboty niedziele badz popoludniami. Mam ukonczony kurs ksiegowosci I stopnia z gory dziekuje
  • W dzisiejszej prasie podaja dane komisji EU, na temat jedzenia z Chin i Honkongu. Jest to jedzenie odbiegające od norm bezpieczenstwa zdrowia. Mogące spowodować grożne alergie, RAKA i smierć. Bardzo dużo składników niebezpiecznych w min ORZESZKACH ZIEMNYCH, rakach, napojach, owocach, a szczególnie w nudlach i przetworach ryżowych. Uwazajcie na to co jecie, a zwłaszcza skąd.
  • Czy dla naszego zdrowia psychicznego, lepiej jest odpłacić pięknym za nadobne, czy też przecierpieć i przełknąć porażkę?
  • londyn.gazeta.pl/londyn/1,86059,5196442.html
  • czegos takiego nie widzialam . Byli szczesliwa para , wszyscy im zazdroscili...On odszedl , bo stwierdzil ze do siebie nie pasuja ( po trzech latach znajomosci) ona nie moze sie z tym pogodzic... Zaczelo sie od wyzwisk, obgadywania... a skonczylo na porysowanym aucie....co o tym mysliscie ??? widzielsicie cos podobnego
  • Wpedzilam w ciezka depresje cztery osoby i jestem z siebie dumna. Zanizylam tym osobom poczucie wartosci w sposob maksymalny, sprawilam, ze czuja sie beznadziejne, ze nie nadaja sie do niczego, ze z kazdym dniem nienawidza siebie coraz bardziej. Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie:)
  • Jak się zemścić na kobiecie, która była całym moim światem ale gdy poznała jakiegoś gacha to ośmieszyła moje uczucie i totalnie olała. Ja wiem, że to w sumie dobrze kiedy ktoś kogo uważaliśmy za ziarno okazał się plewą. Ale mocno to przeżyłem i autentycznie po raz pierwszy w życiu chcę się zemścić. Mimo że to szmata i dziś wiem że nie była mnie warta to chcę wyrównać rachunki. Uprzedzam część z Waszych postów i przypominam, że nie pytam "czy" tylko "jak" ? Więc jak ktoś ma ochotę pisać, że ni...
  • Kilka słów o tym. Łącznie z loginami uzytkowników forum. Nie wiem, jak to wyjaśnić, jakie sa moje prawa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się