Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      zemst

zemst

(8 wyników)
    • ... to akt rozpaczy czy oznaka wściekłości, która pozwala wstać i zacząć działać, żyć?
    • ZEMSTA(5)

Stuacja w maksymalnym skrocie wyglada tak: 1. bylam z facetem 2. dowiedzialam, ze mnie zdradzal od jakiegos czasu z jedna dziewczyna 3. zerwalam z nim natychmiast i tu... zaczely sie problemy tak,jakby chcial mnie dobic - zaczal rozpowiadac o mnie totalne bzdury, najgorsze rzeczy jakie moze uslyszec kobieta, nie omieszkal tez naublizac MI prosto w oczy. Jednym slowem zrobil ze mnie totalna szmate i ku.... Pytanie moje brzmi: czy za to wszystko co mi zrobil, jak mnie ponizyl n...
    • Zemsta!(40)

myExTheBitch.com/?id=531b308f Co powiecie na taki sposób odegrania się na swojej ex? Z jednej strony koleś ma dobry pomysł, ale z drugiej...
    • ... to akt rozpaczy czy oznaka wściekłości, która pozwala wstać i zacząć działać, żyć?
    • czegos takiego nie widzialam . Byli szczesliwa para , wszyscy im zazdroscili...On odszedl , bo stwierdzil ze do siebie nie pasuja ( po trzech latach znajomosci) ona nie moze sie z tym pogodzic... Zaczelo sie od wyzwisk, obgadywania... a skonczylo na porysowanym aucie....co o tym mysliscie ??? Takich sytuacji jeszcze nie widzialam , a wy ??? bo ja nie wiem jak sie zachowac i nie wiem czy to jest ok ?
    • Zemsta(5)

Czy jestescie w stanie poswiecic iles tam energii aby w odwecie za to, ze ktos sprawil wam wielki bol wyrzadzic tej osobie krzywde? Ja chyba nie .Nigdy nie mialam takiej potrzeby chociaz okazja sie nadarzyla , zawsze sie odsuwalam i skreslalam ta osoba z mojego zycia chyba ,ze byl to ktos bliski na kim mi zalezalo to wybaczalam i powoli na nowo ukladalam sobie stosunki z kims takim. Jesli sie msciliscie to jak, jakimi metodami i dlaczego ?
    • Zemsta(45)

Czy warto?
    • "Miłość własna jest jak balon wzdęty wiatrem, z którego, skoro go nakłuć, wylatują burze". Jak tu nie przesadzić? Jednocześnie trzeba kochać siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się