Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      zimno

zimno

(4 wyniki)
    • Kochani, czy znacie jakies sposoby na rozgrzanie organizmu od wewnatrz? moze ziola, jakies specjalne przyprawy, potrawy, herbatki, cokolwiek co pomogloby mi sie rozgrzac. jestem ogolnie wielkim zmarzlakiem. od dwoch miesiecy jestem na diecie i wszystko jest na prawde dobrze, tylko teraz, kiedy robi sie zimno, nie mam juz ochoty na 2 litry zimnej wody mineralnej (co pilam z cheecia w upaly), ani na salatki, ktore ogolnie wyziebiaja moj organizm. nie chce zrezygnowac z diety, moge w...
    • Skąd to się bierze ? Czemu grzyb wywiera taki wpływ na ogólne samopoczucie ?
    • Witam, nie mogę znieść smaku i zapachu oliwy z oliwek, co moglibyście mi polecić z tych zalecanych dla nas, żeby miało bardziej neutralny smak. Kujawski był super, ale przed dietką, a teraz......
    • wiem ze mam candide (wymaz z jamy ustnej) tylko nie wiem czy moge wiazac z nia objawy ktore mam: -sennosc,zmeczenie -bardzo marzna mi palce u rak i nog, w ogole to caly czas mi zimno, -problemy skorne:czerwone policzki (rumience), zaczerwieniony nos - i policzki i nos bardzo reaguja na zimno mial ktos takie objawy?bardzo prosze napiszcie - szczegolnie na tej skorze mi zalezy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się