Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      zimno

zimno

(5 wyników)
    • Witam! 21 października po badaniach i usg stwierdzono u mnie hashimoto. Wyniki: tsh 22,12 uIU/ml ft3 2,35 pg/ml ft4 0,66 ng/dl anty -TPO 15,70 IU/ml anty-TG 172,00IU/ml Dostałam od internisty euthyrox i zaczynałam od dawki 12,5 mg i zwiększałam co tydzień. Wcześniej wieczorami było mi bardzo zimno, byłam ospała i wieczorem bolała mnie głowa. Po euthyroxie czułam sie lepeij- nie byłam ospała, ale psychicznie jeszcze do formy nie wróciłam. Dwa tyg. temu byłam u endokrynologa (była...
    • hej, Wczoraj myslalam ze nie wytrzymam. Lodowate to chyba najl,epsze okreslenie - byly tak zimne, ze zasnac nie moglam. A jak zalozylam skarpetki to dopiero po godzinie bylo lepiej. Dodam, ze dlonie i nos tez mialam zimne. Przez caly dzien bylo mi zimno i mialam dreszcze. Biore 12,5 mg Eurythroxu co drugi dzien -wczoraj nie bralam.
    • Tak jak w temacie. Proszę o odpowiedź. Czy można używać? Czy są jakieś przeciwskazania? Pozdrawiam, Agnieszka
    • Czy ktoś z Was ma straszne napady zimna? Dreszcze "telepiące" po całym łóżku mimo 23stopni w mieszkaniu i ciepłej kołdry? Czujecie na plecach lodowate powietrze, a temperatura spada poniżej 36,0. Co wtedy robicie?
    • Cześć, czy ktoś z Was brał na Hashimoto Bromergon? I czy Wam też jest tsk strasznie zimno, mam dosyć docinków znajomych na temat mojego ubierania się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się