zimno

(3 wyniki)
  • przed chwileczka mama mnie zawolala rozplakana bo nagle poczula wchodzace zimno do jednej nogi. (prawej). I rzeczywiscie jedna noga jest ciepla druga zimna. Zrobilam jej masaz i kilka cwiczen. Co to moze byc??? zaznacze, ze mama sama ta noga jeszcze rusza...
  • Czy ktoś spotkał sie z takimi objawami? Mój mąż czuje przenikliwe zimno, lodowacenie a jednocześnie ma temperaturę 37,8- 38,8. Do pasa jest oblany potem i mokry a od pasa w dół czuje zimno i drętwienie. Traci apetyt i siły. Czy można to uznać za walkę organizmu z nowotworem czy też komórki nowotworowe czynią dalsze spustoszenie?
  • Proszę powiedzcie jak było u Was w przypadku raka trzustki.Moja mama miała diagnozę postawioną na początku stycznia tego roku,jest po 12 chemiach a teraz od dwóch tygodni bardzo silnie się poci, ma dreszcze, ciągle jej zimno, chce tylko spać i leżeć, momentami jakby "odpływa" na jawie... boję się czy to już końcówka??? Proszę powiedzcie co robić, czy jest jeszcze szansa ze będzie lepiej i że jeszcze trochę czasu nam zostało??? proszę napiszcie skąd te dreszcze, bladość, cigłe uc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się