zimno

(28 wyników)
  • zimno(10)

jak sobie poradzic z zimnem na ustach? jedynie krem?
  • mam taki problem, ze non stop jest mi zimno. jesli temp spada do 0 stopni, nawet jak mam grube buty, getry+spodnie, 3 bluzki, ciepla kurtke, czapke, szalik, rekawiczki to marzne. nawet w pomieszczeniach gdzie ludzie chodza ubrani w koszulke z krotkim rekawem, ja najchetniej siedzialabym w kurtce. o dloniach i stopach nie wspomne. spanie bez skarpetek to dla mnie tylko marzenie. Dodam jeszcze, ze nie jestem jakims chudzielcem. mam 171 cm i waze 70kg, wiec to nie z braku tkanki tłuszczowej. ...
  • odkad pamietam , zawsz mi zimno, nawet jak jest cieplo na dworze to mi zimno. Zimne reca , zimne stopy, Od czego to moze byc. zaczyn to byc dla mnie uciazliwe, bo juz teraz kiedy jeszcze nie tak zimno na dworze , ja nosze po dwa swetry, czapka , a i jeszcze mi zimno na dworze. to cos z krazeniem? sa moze jakies ziola na krazenie ???
  • Witam, tydzien temu ,idac wpadlam prawa noga do ok 30 cm dziury bo bylo ciemno, cos mi trzelilo lekko w ledzwiowym odcinku kregoslupa, ,lekko mnie pobolewa , ale najgorsze jest to ze od tego czasu , czuje takie zimno, szczypanie, od pasa w dol, jakby mnie ktos poparzyl ,mimo ze cialo mam zimne, a posladki wrecz lodowate , tak jakby ktos mnie nasmarowal spirytusem czy amolem, ,do tego mam zimna lewa dlon, i tez takie szczypanie palcow jakby, bardzo sie boje, bylam juz w szpitalu ...
  • Czy może to byc objawem jakiejś choroby? Jest mi wciąż zimno! Siedzę w domu w swetrach, ręce mam ciągle lodowate. W mieszkaniu mam 22 st, a ja się trzese jak galaretka. Na dworzu to samo. Często z zimna boli mnie głowa, co jest??
  • Witam, Prosze o odpowiedz jesli ktos mial podobny problem do mojego. Rzecz w tym, ze jest mi stale zimno. Rozgrzewam sie dopiero gdy temperatura na zewnatrz jest ok 27 stopni i to pod warunkiem, ze pogoda bezwietrzna. Glupio mi gdyz wszyscy chodza w podkoszulkach, a ja najchetniej nakrylabym sie kocem. Normalna sprawa jest, gdy na dworze ok 19 stopni to mnie szczypie w stopy, a rece mam lodowate. Mam 30 lat, piec miesiecy temu urodzilam dziecko ale nie karmie piersia, odzywiam si...
  • może to dla kogoś wyda się banalne, ale mnie od kilku lat okropnie utrudnia życie. Cały czas mi zimno. Trzesę się jak galareta, jak jest taka pogoda jak teraz (podobno mamy wiosnę), to zimno mi jak nie wiem, nie wspominając już o zimie. Dla mnie to koszmar. Z zimna boli mnie wszystko i nic mi się nie chce. Najchętniej bym wlazła pod kołdrę i całe życie przespała. Biorąc pod uwagę, że mam pracę zawodową, na głowie dom i dwoje dzieci w wieku szkolnym, chyba nie muszę mówić, jak mi z ...
  • bylam caly dzien na dworze. powinno byc mi cieplo...a jest mi zimno... tylko w twarz mi goraco (spiekla sie troche). czy to cos niepokojacego?????
  • Ciagle marzna mi rece i stopy, i to tak ze nie moge ich rozgrzac. Czesto, gdy podaje ludziom dlon na przewitanie slysze, o Matko- ale jestes zimna! I jestem. I to porzadnie. i z roku na rok jest coraz gorzej... Jeszcze jak bylam nastolatka, lekarz przepisal mi tabletki "na serce"- takie jakie bral moj 80-letni dziadek! Traz mam 26 lat, mieszkam poza krajem- temp. nigdy nie spada ponizej zera, a ja ciagle jestem zmarznieta! Ostatnio juz mi sie plakac chcialo, jak moj chlopak wys...
  • Jaką chorobę mogą oznaczać następujące objawy: nagłe uczucie dużego zimna, dreszcze, z jednoczesnym swędzeniem wewnętrznych stron dłoni. Poradźcie, proszę.
  • Przypuszczam, ze po jeździe samochodem w upalny dzien, przy otwartych oknach moj organizm nie wytrzymał i zrobilo mi się w nosie "zimno". Okropnie boli, a do tego mam alergię i wciąz leci mi z nosa więc dodatkowo drażnię nos. Właśnie dostalam od tesciowej chlorchinaldinę, ale czytam, że to na bakterie. Nie bardzo orientuję sie w temacie, ale wydaje mi sie, że "zimno" to od wirusów. Jak moge sobie z tym poradzić?
  • Może zna ktos z Was dobrą i skuteczna metodę aby w miarę szybko pozbyć się zimna na uscie, dziś to sie pojawiło a w sobotę mam slub:- ((( Nie wiem co robić..
  • Jestem tzw. zmarzluchem:( Ale drugiej takiej osoby jak ja, nie znam. potrafie ubrac sie na cebulke, wejsc pod koc, pic goraca herbate a i tak trzese sie z zimna. Dzis jest jeszcze sierpien a ja juz siedze w welnianym golfie, wiec co bedzie w grudniu?! Zastanawiam sie czy nie wynika to z problemow krazeniowych(moze warto skonsultowac sie z lekarzem?). Moje stopy i dlonie sa zawsze lodowate. Stanowi to dla mnie ogromny dyskomfort. Nie wychodze z domu ze znajomymi, zaniedbuje nauk...
  • Jestem zdrowa, wszystkie wyniki w normie, nie palę, nie piję, mam dobra kondycję, duzo się ruszam (aerobik, rower, basen) a ciągle jest mi zimno. Ciśnienie mam raczej niskie - może to dlatego? Co z tym fantem zrobić?
  • zimno(19)

Dziewczyny, blagam pomozcie. Wlasnie sie zorientowalam, ze robi mi sie zimno czyli opryszcza na ustach. A w sobote wesele, buuuuu jak to szybko zaleczyc???? Agata
  • jestem wiecznie niewyspana, mogłabym zasnąć wszędzie, ale najgorsze jest to, że jest mi ciągle zimno. całymi dniami mam gęsią skórkę, i tak naprawdę dopiero, gdy omotam się cała kocami, jest mi ciepło. najgorzej jest, gdy mam gołe stopy, wtedy nic mnie nie ogrzeje. co mi do cholery jest? bo już mnie szlag z tym wszystkim bierze, cały mój wolny czas poświęcam na spanie pod bardzo grubą kołdrą. :/
  • Witam!! W marcu w połowie cyklu dostałam ataków zimna.Myślałam,że może przemarzłam,ale ciągło się to do miesiączki.Dzień przed miesiączką trochę się to uspokoiło.Wszystko wróciło w kwietniu,również w połowie cyklu.Teraz znowu to samo.Strasznie się trzęsę,mam gęsią skórkę. Nie wiem czy to ma jakiś związek z hormonami.Mąż chodzi w koszulce.Dzieci też się rozbierają,a Ja chodzę w naubierana i nadal mi zimno.Sama nie wiem co mi dolega:/.
  • Od czego to może być? Ostatnio ciągle mi zimno.W domu nagrzane,a mi zimno.Temp nie mam.Pod kołdrą nie mogę się zagrzać.Wczoraj zasypiałąm z poduszką elektryczną.Czy to coś może być z hormonami...
  • Czasami na kilka dni przed miesiączką jest mi strasznie zimno i mam dreszcze, mimo że od środka jestem gorąca. Są to takie fale zimna i gorąca na przemian. Czy wiązać to z objawami miesiączkowymi czy raczej może to być coś innego?
  • Strasznie pocą mi się dłonie . Tak mam . Odkąd pamiętam .Taka ponoć moja wątpliwa uroda ...Macie jakieś rady ? Plissssssss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się