zimno

(4 wyniki)
  • kurcze no ciagle mi zimno, stopy mam lodowate, wlozylam je raz na moment do prawie wrzatku;) wyjelam i z powrotem lodowate:/ spie w skarpetkach, dresie i polarze a dzis nawet(juz 2 raz tej zimy) w rekawiczkach:/ w domu jest cieplo,tak przynajmniej uwazaja inni domownic, heh zimno! buuu... 178/58kg i dwa lata w tym bagnie
  • ok wytrzymalam dwa dni, nie bylam zygac , dzisiaj rano zjadlam jogurcik, po powrocie do domu jablko i bylam jeszcze glodna, tak wiec chcialam siegnac po pomaranczo ale moja raczka chwycila za talerz z chinszczyzna, ppdgrzalam i pomyslalam no dobra, powiedzmy ze to byl twoj obiad i na tym konczysz dzisiaj.. niestety skonczylam jesc i nie moglam sie powstrzymac zaczelam od slodkiego i dalej to juz lepiej nie pisze.. ale bylo tego duzo... pozniej mamuska zrobila pysznego kurczaczka w...
  • Znów zapowiada sie ochłodzenie :-/Czego sie okropnie boje i myśle nad tym co by wkomponować w swoj zimniutki organizm na rozgrzanie? Pomyslałam o zupie-bo wiadomo cieplutka chyba bedzie dobrym kaloryferem od wewnątrz. Macie jakies fajne pomysły lub mozecie polecic jakies gotowe ze sklepowej półki? Pozdrawiam
  • jestem tu "nie swoja".Nie mam ano,anie tej ochydnej bulimi,a;e rzeczywiscie odchudzalam sie.Schudlam 10 kg(tylko i wylacznie ZDROWA dieta- warzywa,owoce,kasze itp., i nie unikalam posilkow,tylko byly one mniejsze!) schudlam te kilogramy przez pol roku,teraz juz mija drugie pol utrzymywania nowej wagi.tylko kiedy schudlam jest mi czesto bardzo zimno.ludzie mowia,ze wygladam szczuplo-ja o tym dobrze wiem,dlatego jem normalnie(udalo mi sie uniknac efektu jo-jo)tylko wciaz to zimno.Czem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się