pauli7 08.02.05, 14:26 poniewaz pojawiaja sie ciagle pytania o zwiazki, wklejam dla wszystkich zainteresowanych link: serwisy.gazeta.pl/walentynki/1,62766,2166708.html moze ktos od tego zmadrzeje;))) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: zwiazki 08.02.05, 14:34 to jest właśnie ten bełkot teoretyków od wszystkiego....Mazury... gdybym ja kiedyś tak postąpiła w stosunku do swojego byłego.....i jeszcze zadzwoniła z pytaniem czy jest zły....nie miałabym po co do domu wracac.... ale teoria -fajna...szkoda,że do praktyki się ma nijako...... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: zwiazki 08.02.05, 15:10 w ogole ten artykul to jakis stek nonsensow dla mnie. niebezpiecznych, uproszczonych nonsensow, dodalabym. przerazajace, ze ten typ prowadzi psychoterapie. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: zwiazki 08.02.05, 15:17 i nie jest w tym odosobniony ,niestety...... oni nie przystają do rzeczywistości...żyją w świecie zbudowanym z komunałów i teorii,na uzytek pacjentów oczywiście- w codziennym życiu mają to co wszyscy i dlatego bywa im gorzej niż innym Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student Re: zwiazki 08.02.05, 18:53 no ale znacie chyba to powiedzonko - psychologia zajmuja sie ludzie ktorzy maja ze soba najwieksze problemy. ale strach sie bac ze ten artykul przeczytaja mlode ploche szesnasto, osiemnasto, czy nawet dwudziesto czy trzydziestokilku latki i wezma to na powaznie. zaczna sie domagac Bog wie czego, szukac dziury w calym i szlag chyba trafi niejeden udany wczesniej zwiazek. jednym zdaniem: przegadany i przeteoretyzowany stek farmazonow. jesli dla kogos zwiazek sie opiera na ralizowaniu wlasnych potrzeb (niedawno byl watek "milosc nie istnieje" - dokladnie to samo podejscie), a nie na tak banalnych sprawach jak zaufanie i szczerosc no to przykro mi bardzo... ale chyba wole zyc w celibacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * BZDURY!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.02.05, 00:31 Ja nie wiem co to za psycholog, to jakies bzdury sa, ze sie poswiecac???Jest roznica w zatracaniu siebie a poswieceniu z wlasnej woli dla drugiej osoby i jeszcze ta glupota o zdradzie ktora cementuje zwiazek...no comments Odpowiedz Link Zgłoś