Dodaj do ulubionych

kerastase seria chroma- co warto?

19.03.13, 15:12
wiem ze seria ma dwie linie- captive i riche. moje pytanie to- jakie produkty z tej serii sa warte zakupienia (bo ceny sa z kosmosu)? odzywka czy maska, kapiel, mleczko termiczne..? mam wlosy koloryzowane, troche zniszczone i na codzien uzywam prostownicy..
Obserwuj wątek
    • kasha77 Re: kerastase seria chroma- co warto? 19.03.13, 16:13
      zielone mleczko termiczne jest bardzo dobre,ogólnie moim zdaniem zielona seria Kerastasu jest bardzo dobra.reszta ma zamienniki w L'oreal Professionnel wiec nie warto wydawac aż tyle kasy.
      • shakina Re: kerastase seria chroma- co warto? 19.03.13, 19:55
        pewnie myslisz o cemencie zielonym? mialam go onegdaj ale mi jakos nie podszedl. a pytalam typowo o serię rozową- chroma- do wlosow koloryzowanych bo ostatnio fryzjerka potraktowala nimi moje wlosy i bylam wniebowzieta- blask blask i miekkosc :D ale tych kosmetykow jest cala seria a jeden drozszy od drugiego, dlatego chcialabym ograniczyc się do 2-3 by osiagnac taki efekt jak od fryzjera :))
        • kasha77 Re: kerastase seria chroma- co warto? 19.03.13, 20:39
          miałam to mleczko,ale jak dla mnie słabe..reszty nie testowałam.
    • enith Re: kerastase seria chroma- co warto? 20.03.13, 01:25
      Swego czasu byłam ogromną fanką Kerastase i wypróbowalam większość ich produktów pielęgnacyjnych (stylizacyjnych już nie tak bardzo). Całą serię do włosów farbowanych pamiętam jako średnio udaną. Oczywiście produkty świetnie się stosowało (zapach, konsystencja), ale nie robiły one nic warte ceny, jaką należy za Kerastase zapłacić. Jeśli cena jest dla ciebie problemem, uważam, że są tańsze i równie dobre produkty (jak choćby L'oreal Professional do włosów farbowanych i uwrażliwionych). Jeśli natomiast upierasz się na Chroma, kup szampon (wydajny jak diabli) oraz mleczko termiczne (uwaga - włosy cienkie potrafi bardzo obciążyć). Reszta produktów z tej serii, moim zdaniem, nie jest warta uwagi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka