stara-a-naiwna 05.02.20, 13:51 witam rozważam zakup butów geox niestety trochę odstrasza mnie cena cay te buty są warte swojej ceny? jak się je nosi? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaskama Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 13:57 Moim zdaniem są porządne. Ja noszę w sumie głównie Ecco i geox. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 15:49 ecco to jedne z nielicznych butó które mi śmierdziały nie wiem dlaczego tak a po tym jak naszczał mi do nich kot wywaliłam i nigdy nie wróciłam do marki a na te geoxy po opiniach poniżej się raczej skuszę Odpowiedz Link Zgłoś
metro_mh Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 13:57 Bardzo lubię, szczególnie linię komfort ale absolutnie są za drogie. Mam kilka par kupionych na przecenach i 50-60% ceny to dobra oferta. Wygodne, dobrze wykonane i wyprofilowane, porządna skóra. Ogólnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 14:02 stara-a-naiwna napisała: > cay te buty są warte swojej ceny? > Warte są swojej przeceny. Mam trzy pary, każda kupiona za mniej niż połowę pierwotnej ceny. > jak się je nosi? > Bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 14:08 imo wygodne, model charlene wygrywają u mnie w kategorii "baleriny". A czy są warte swojej ceny? Cóż, na pewno jest wiele tańszych i równie dobrych, więc jak się zastanawiasz nad ich ceną, to możesz być rozczarowana, wodotrysków nie mają, to tylko normalne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 14:14 Też mam model charkene, pudrowy róż. Bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 14:20 Polecam i polecam kupować w outletach 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 17:26 Czytałaś ten artykuł o Rosji? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 14:23 Nie sa, masakrycznie niewygodne.Zaluje,ze kupilam Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 16:57 hm, masz cos nie tak ze stopami? wspolczuje i przytulam 🤗 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 14:28 swietne ale podobnie jak inne ematki, ja szukam okazji i przecen ostatnia ukochana pare kupilam w tkmaxx Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 14:28 Są warte. Wygodne i nie do zdarcia, przynajmniej zimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 16:02 Mój mąż kocha. Ja nie mam żadnych. Ale ogólnie wiadomo, że to fajne buty. Kiedyś moje dzieci miały, kupowałam w jakimś outlecie. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 16:30 Mam kozaki i sandały na koturnie. Super wygodne. Drogie, ale nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 16:38 Wygodne, moim dzieciom czesto kupuje geoxy do szkoly (bo maja pare czarnych modeli skorzanych butow na rzepy a w naszej szkole buty musza byc czarne) i zadnych skarg nie ma. Ja mialam kilka par, niektore super ale jedne baleriny mnie strasznie obcieraly. Kupuje na przecenach, wydaje mi sie ze wtedy cena jest ok (ja w ogole duzo rzeczy “klasycznych” typu baleriny, jeansy, kaszmirowe sweterki w serek, trencze, oficerki, etc kupuje na przecenach). Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 16:48 Ecco trochę tandetne. Geox miałem jedne, bardzo fajnie się nosi, ale delikatne. Ale ja mam ponad 90 kg masy i z butami się nie pieszczę. Dla kobiety jak najbardziej (chciałem napisać "kobiety z klasą", ale się powstrzymałem). A te membrany? Miałem jedne, które się wyróżniły. Miały super membranę (a mnie się nogi pocą mocno, więc mogę ocenić). Gruba skóra, takie półbuty turystyczne. Wodoszczelne, bardzo mocne, niesamowicie wygodne. Nie pamiętam marki. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 17:08 Wygodne, ale moim zdaniem niewarte swojej ceny. Nie należę do osób, które szybko niszczą buty, mam pary innych firm, które mają już wiele lat i ciągle wyglądają jak nowe, ale GEOX bardzo szybko mi się posypały. Zwłaszcza zniszczyły mi się pięta i podeszwy w okolicach pięty, odchodziła/odkleiła mi tam guma. Ale to może zależeć od modelu, moje były w stylu sportowych sneakersów, miałam dwie podobne pary. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra71 Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 18:17 Kupiłam w tym roku pierwszy raz Geoxy. Bardzo wygodne kozaki nie poci się noga. Buty na łagodna zime delikatnie ocieplane. Są super. Odpowiedz Link Zgłoś
katiemorag Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 18:20 Rewelacja, dziecku tylko Geoxy kupuje. Albo TkMaxx albo Limango na wyprzedaży. Nigdy nic się z nimi nie działo. Zimowych nie trzeba impregnować a i tak nie przemykają. Super jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja16 Re: buty GEOX - opinie poprosze 05.02.20, 19:26 Mialam raczej kiepskie doswiadczenia. Kupilam kiedyś sobie kryte sandały GEOXA – na pierwszy rzut oka nawet wygodne, ale koszmarnie odparzaly mi stopy. A miały ponoc te oddychajaca podeszwę. Dzieciakom pare razy kupowalam, bywalo roznie. Z ostatnich wypadl pierwszego dnia ten przycisk od swiatelek (może to i lepiej, zaszyłam dziure po nim i szlus). Potem młodemu się okropnie pocily nogi (goraca jesienią), wkładki się zdefasonowaly w krotkim czasie (wymienilam), potem się odkleila podeszwa (tego akurat się nie czepiam, bo młody pilke kopie na każdej przerwie i rozwala wszystkie buty). Ale do GEOXa się ogolnie zniechecilam. Pokochaliśmy za to cala rodzina skechersy. Mega wygodne! Może nie sa super trwale (szczególnie dla malolatow kopiących pilke na każdej przerwie), ale komfort jest niezwykly. Tylko skechersy teraz kupuje. Tez raczej na wyprzedazach, ale wtedy hurtowo. Odpowiedz Link Zgłoś