eva_evka 14.05.25, 19:29 Polećcie proszę firmę, cena nie jest aż tak istotna, ale bez przesady. Potrzebuję takiej koszuli, dobrej jakościowo, która nie będzie wyglądała "jak psu z gardła" po 10 minutach w samochodzie. Może Wólczanka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabek81 Re: Klasyczna biala koszula damska 15.05.25, 07:06 COŚ, Arket, &other stories, elementy wear, Massimo Dutti? Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Klasyczna biala koszula damska 15.05.25, 09:43 Cos lubię swetry, sukienki, spodnie, ale koszule się bardzo słabo prasują, wiele jest sztywnych. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Klasyczna biala koszula damska 15.05.25, 17:28 Właśnie zalezy mi, żeby nie była sztywna i taka, że z jednej strony prasujesz a z drugiej już jakby nieprasowana była. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Klasyczna biala koszula damska 15.05.25, 06:12 Wólczanka damska mnie zupełnie nie porywa. Ale też czekam na odpowiedzi tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Klasyczna biala koszula damska 15.05.25, 17:41 W Tatuum kupiłam jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina8766 Re: Klasyczna biala koszula damska 19.05.25, 09:17 Z Wólczanki miałam kiedyś jedną koszulę – wyglądała dobrze, ale po kilku praniach już nie była taka sama 😅 Jeśli zależy Ci na jakości i fasonie, który dobrze leży i nie gniecie się od razu po wejściu do auta, to warto też zerknąć poza klasyczne sieciówki. Ja niedawno trafiłam na sklep rosalio.pl – mają spory wybór koszul i sukienek z materiałów, które naprawdę dobrze się trzymają. Moja (kupiona u nich wiosną) wygląda świetnie nawet po kilku godzinach w samochodzie, a mam bzika na punkcie zagnieceń 😉 Cena w porządku jak za jakość – może nie najtańsza, ale nie z tych „po jednym założeniu do kosza”. Warto rzucić okiem, szczególnie jeśli szukasz czegoś bardziej kobiecego, ale eleganckiego. Odpowiedz Link Zgłoś