aldul
28.01.11, 18:30
Przestrzegam przed daniem się nabrać na zakup butów firmy Ryłko. Wczoraj po raz trzeci popełniłam ten błąd dając się skusić promocjom. Buty Ryłko nadają się tylko i wyłącznie do postawienia na półce. Absolutnie nie należy w nich chodzić, nawet po domu lub biurze, gdyż materiał z którego są wykonane jest taki tandetny (w ustach ekspedientki nazwany delikatnym), że nie ma możliwości by bez uszkodzenia przechodzić w nich choć jeden dzień. Wciąż głupia po dwóch poprzednich zakupach, zaryzykowałam ponownie zakup pantofli w celu używania ich wyłącznie na terenie biura w charakterze eleganckich "Kapci" i chodzenia w nich tylko po wykładzinie dywanowej. Niestety i tym razem już pierwszego dnia mam zdartą skórę z czubów buta ( dywany są naprawdę przeszkoda dla tych butów) i oczywiście moja próba reklamacji znów została odrzucona - że to niby uszkodzenie mechaniczne i nie podlega reklamacji. Na miłość.... do czego służą buty, jak nie do chodzenia w nich; a jeśli na dodatek nawet chodząc po dywanie można je uszkodzić, to ja już nie wiem do czego służą buty.