IP: *.promax.media.pl 24.02.13, 00:34

"na twarzach widzieliśmy tylko uśmiechy"
Marzana Zielińska
Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: █ IP: *.promax.media.pl 24.02.13, 00:50

Bez końca okrakiem na barykadzie siedzieć się nie da.
      Oby ta zabawa w Boga nie wyszła wam bokiem.

"Postanowione ludziom raz umrzeć, a potem sąd" (Hbr 9, 27)

forum.gazeta.pl/forum/w,1,140586921,140586921,O_koniecznosci_wyboru_9608_.html

"Wszelki byt stworzony w porównaniu z nieskończonym bytem Boga jest niczym."

==
      Zanim ukształtowałem cię w łonie matki, znałem cię, nim przyszedłeś na świat, poświęciłem cię ( Jr 1,5)

Ty bowiem utworzyłeś moje nerki,
      Ty utkałeś mnie w łonie mej matki.
      PSALM 139

• Gość: t Re: █ IP: *.promax.media.pl 24.02.13, 01:23
        "Wszelki byt stworzony w porównaniu z nieskończonym bytem Boga jest niczym."

Cytat powyższy o ile w ogólności dotyczy wszelkiego stworzenia, o tyle w szczególe został przez świętego skreślony, aby pogrążyć pychę dojrzałych jednostek, nie tych niewinnych abortowanych, bywa ze w 9 miesiącu.

Bez Boga jesteśmy NICZYM, wbrew Bogu - nędzniejsi od zwierząt.

• Gość: $%^ Re: ? IP: 74.63.112.* 01.05.13, 23:15
      !@#
    • Gość: iyhkopfc1901 Przyjaciółki bez limitu playtube IP: *.interkar.pl 09.08.13, 08:53
      vidownia.pl/seriale-online/przyjaci-ki
      "Przyjaciółki" to niekiedy wzruszająca, a niekiedy humorystyczna opowieść o przyjaźni czterech pozornie zwyczajnych kobiet. Spotykają się po latach na zjeździe klasowym a tam

vidownia.pl/seriale-online/przyjaci-ki
    • Gość: opfiychk1931 Jeden dzień bez limitu playtube IP: *.interkar.pl 09.08.13, 13:09
      vidownia.pl/filmy-online/jeden-dzie
      Emma i Dexter postanawiają spotykać się co roku tego samego dnia. Kontynuują swoją przyjaźń przez 20 lat.

vidownia.pl/filmy-online/jeden-dzie
    • Gość: kihcyfop1967 Delikatność bez limitu ekino IP: *.interkar.pl 09.08.13, 20:11
      vidownia.pl/filmy-online/delikatno
      W życiu Nathalie (Audrey Tautou) i François (Pio Marmai) wszystko układało się jak w bajce. Byli młodzi i piękni, mieli dobrą pracę. Miłość, choć nie bez pomocy soku morelowego, poraziła ich jak grom. Ślub, pośród płatków śniegu, miał być jedynie wstępem do długiego i szczęśliwego życia. Marzenia prysły wraz z nagłą i niespodziewaną śmiercią François. Nie mogąc stawić czoła żalowi, smutkowi i gniewowi Nathalie rzuciła się w wir pracy. Minęły trzy lata i nic nie wskazywało, że w życiu dziewczyny może się coś zmienić. Pewnego dnia w biurze pojawia się łysiejący, szczerzący w uśmiechu zęby Marcus (François Damiens), Szwed ubrany w beżowy sweter po dziadku. Nathalie, nagle, bezwiednie, całuje Marcusa namiętnie w usta. To początek romantycznej i zabawnej historii, która wiele namiesza zarówno w życiu Francuzki i jak i Szweda. Łącząca ich relacja służbowa z pewnością niczego nie ułatwi czoła żalowi, smutkowi i gniewowi Nathalie rzuciła się w wir pracy. Minęły trzy lata i nic nie wskazywało, że w życiu dziewczyny może się coś zmienić. Pewnego dnia w biurze pojawia się łysiejący, szczerzący w uśmiechu zęby Marcus (François Damiens), Szwed ubrany w beżowy sweter po dziadku. Nathalie, nagle, bezwiednie, całuje Marcusa namiętnie w usta. To początek romantycznej i zabawnej historii, która wiele namiesza zarówno w życiu Francuzki i jak i Szweda. Łącząca ich relacja służbowa z pewnością

vidownia.pl/filmy-online/delikatno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka