Dodaj do ulubionych

tsh gigant

23.07.13, 15:34
Pomocy ,bo oszaleję.Dzisiaj odebrałam wynik tsh i mam 105,936 i doktor przepisał mi dawkę tylko 150 mg eutyroxu gdzie parę lat temu też miałam wysoki wynik ,[ 75 ] i brałam 200 mg eutyroxu.
O co tu chodzi
Obserwuj wątek
    • Gość: ykiofchp1955 Bogaci bankruci bez limitu playtube IP: *.zapnet-isp.net 08.08.13, 15:48
      vidownia.pl/seriale-online/bogaci-bankruci
      Michael Bluth, wdowiec z 13-letnim synem George'm Michaelem, musi ratować swoją dużą i dysfunkcyjną rodzinę po tym, jak jego ojciec zostaje aresztowany za podejrzane działania księgowe w prowadzonej przez niego korporacji a środki finansowe rodziny zostają zamrożone, wprawiając w przerażenie wszystkich członków owej ekscentrycznej rodziny. Matka Michaela, snobka Lucille, mieszka sama w apartamencie bez środków finansowych na utrzymanie go, podczas gdy dwaj bracia Michaela, GOB i Buster, oraz siostra Lindsay z mężem Tobiasem i córką Maeby również zostają zmuszeni do zmiany swojego stylu życia aby dostosować się do nowej sytuacji finansowej. ... więcejGOB i Buster, oraz siostra Lindsay z mężem Tobiasem i córką Maeby również zostają zmuszeni do zmiany swojego stylu życia aby dostosować się do nowej sytuacji finansowej.

vidownia.pl/seriale-online/bogaci-bankruci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka