zuczyca 19.09.05, 09:07 Zaraz wybieram sie z moim dwuletnim synem(w ktorego diabel wstapil) do urzedu miasta,do supermarketu, do starostwa powiatowego i do banku. Ciekawa jestem jak ta wyprawa sie zakonczy, kto skapituluje-on czy ja??:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia-fredzia Re: Test wytrzymalosci 19.09.05, 09:13 Posadz go przy okienku - to Cie Pani szybciej obsłuzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Test wytrzymalosci 19.09.05, 09:29 Doskonale Cie rozumiem, moj ma 2 lata i prawie 9 miesiecy. Nie daje się trzymać za rękę i leci przed siebie nie patrząc, czy ktoś jest z nim :DDDD Czarno widze załątwianie spraw .... weź wózek i szelki :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zuczyca Re: Test wytrzymalosci 19.09.05, 11:08 Boze,daj mi sily:D Czy wszystkie dzieci musza tak krzyczec? I czy panie w banku, ktore tez kiedys mialy male dzieci (tak podejrzewam;) musza byc takie niemile? I czy kiedys skonczy sie ta walka: synio kontra mama? Chyba brak mi sil:) Ale i tak go kocham:D Kosz w supermarkecie zapelniony mnostwem niepotrzebnych rzeczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Test wytrzymalosci 19.09.05, 11:09 Ja go zwykle wsadzam do kosza i przynajmniej nie muszę go ganiać :D Odpowiedz Link Zgłoś
zuczyca Re: Test wytrzymalosci 19.09.05, 11:12 Szczesciara:) A teraz wlasnie sie wkurza,ze nie moze wlozyc OGROMNEGO klocka do buzi:)Poezja:D Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Test wytrzymalosci 19.09.05, 11:14 Moj jest teraz w przedszkolu. Panie się z nim męczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuczyca Re: Test wytrzymalosci 19.09.05, 11:16 Ja mojego daje dopiero od przyszlego roku, zastanawiam sie tylko,czy wytrzymam jeszcze tyle czasu:) No,ale bede dobrej mysli, najwyzej zwariuje to moze wtedy jakos sie z nim dogadam:) Moj biedny maz:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Test wytrzymalosci 19.09.05, 11:17 spox. wszystko można wytrzymac :D Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk lepiej się cieszcie!!!! 19.09.05, 11:17 ostatnio zajmuję się córką sąsiadki... dziewczę ma 5 lat, więc nie muszę za nią biegać bo grzecznie idzie obok mnie, ale za to zadaje 100 pytań na minutę... buzia się jej nie zamyka do tego stopnia, że ja po 3 godzinach z wielkim bólem głowy padam ze zmęczenia... czy do własnych dzieci ma się więszą cierpliwość??? pocieszcie, że tak... Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: Test wytrzymalosci 19.09.05, 11:15 wróżę Twoja kapitulację i to już najpóźniej w połowie listy spraw do załatwienia:((( Odpowiedz Link Zgłoś