IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 13:08
Witam
Zdecydowałem się sprzedać 2 graczy po pierwszej kolejce, kupiłem w ich miejsce 2 innych. Zatwierdziłem transfery, wszystko ok. Po paru godzinach zdecydowałem się jednak na innych dwóch. Postanowiłem sprzedać tych dwóch kupionych wcześniej i w ich miejsce zatwierdzić innych. Pojawił się jednak komunikat że bede miał -8 pkt. W poprzedniej rundzie też takie info pojawiało się, ale te punkty nie były uwzględniane po danej kolejce. Teraz też nie muszę się przejmować tym komunikatem? Czy jednak będę miał -8 pkt, tak jak to jest w FPL?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wygrajlige_pomoc Re: transfery 19.02.14, 13:32
      Witaj,

W tym przypadku nie będziesz miał punktów ujemnych (mimo komunikatu).
      Na końcu okna transferowego system sprawdza iloma zawodnika różni się skład (przed i po zamknięciu okna). Jeżeli tylko dwoma, punktów karnych nie ma.

Te komunikaty sprawdzę.
      [Bartek]
      • Gość: fff Re: transfery IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 22:32
        Thx. A sprawdź Bartku, proszę. Aż dziw, że nikt o tym wczesniej nie wspomniał. Pozdrawiam
        • Gość: rodżejro Re: transfery IP: *.syrion.pl 20.02.14, 18:14
          Mówiąc szczerze to nie wiem czy działa to w ten sposób. W tamtym sezonie miałem taką sytuację iż zaraz po kolejce w obawie o spadek cen dokonałem dwóch zmian (sprzedałem chyba Frączczaka z Pogoni). Kilka dni później bodajże w czwartek ogłoszono że Bunoza z Wisły ma jakąś kontuzję i nie może zagrać i wstawiłem za niego do obrony z powrotem Frączczaka. Pomimo iż zmiana dotyczyła dwóch zawodników, dokonałem trzech zmian i odjęto mi 4 pkt za tą jedną dodatkową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka