19.12.20, 12:11

W sumie trochę żartobliwie pisałem o tym zdrowiu, które będzie nam potrzebne po wyszczepieniu (może poza historią z potencjalnym działaniem ubezpładniającym kobiety, która rzeczywiście jeży włosy) i nie miałbym w sumie żadnych problemów z aplikacją, oczywiście pod warunkiem, że wśród adiuwantów nie ma tiomersalu i aluminium.

Jeśli wśród adiuwantów nie będzie toksyn dziwnie wierzę, że większości to nie zaszkodzi. Może naiwny jestem.

U nas w domu w każdym razie na tę chwilę nawet mama jest niechętna, mimo iż namawiałem ją żeby ze względu na wiek jednak się zdecydowała.

Obserwuj wątek
    • tomek.150 Re: . 09.03.21, 23:36

Od uzyskania wiarygodnej, nie-foliarskiej przecież, wiedzy o aborcyjnych asocjacjach przemysłu szczepionkarskiego odradzam mamie korzystanie z produktów tego szemranego towarzystwa.
      Jakąś zupełnie dodatkową częścią tej wiedzy są kolejne informacje o ogromnej nadreprezentatywości poszczepiennych zgonów wśród starszych wiekiem osób.
      Linozyna i, w przyszłości, amantadyna powinny w kryzysowej sytuacji wystarczyć. Muszą wystarczyć. Przecież jako ludzie wierzący nie będziemy dokładali kolejnej cegiełki do aborcyjnego przemysłu. Ludzie Kościoła, dopuszczający tą moralną dwuznaczność (jednoznaczność w zasadzie) dają de facto przyzwolenie na kontynuowanie tego przestępstwa przeciwko życiu nienarodzonych.

• tomek.150 Re: . 09.03.21, 23:41
      Biskup Schneider apeluje o „nowy ruch w obronie życia” przeciwko szczepionkom „skażonych aborcją”

„Głos krwi nienarodzonych dzieci woła do Boga przez szczepionki skażone aborcją, przez lekarstwa skażone aborcją” - powiedział biskup Schneider. „Ten głos krzyczy na całym świecie i musimy się obudzić . ” I dodał: „Nikt, kto jest naprawdę zaniepokojony; obroną życia i prawem moralnym, nie może milczeć lub zachować spokój i pogodzić się z tą sytuacją . ”

gloria.tv/post/DqtXqqzbuYSg3meRjfeJmBTUQ
      https://image-processing.gloria.tv/rxHxNhVFpktd4gEVUxZYzbdjd/gf2i10ow32aaoq7psku1k70k48yczihtedjyyst.webp?size=256x237&format=webp.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka