Gość: aga IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 09.02.08, 19:13 Kocham cie Przemek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Nefer - polska propozycja dla nastolatków IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 09.02.08, 19:15 przyjedżciecie do raciborza prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watashi666 Nefer - polska propozycja dla nastolatków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:50 jeżu, jesteście żałośni... jak feel po przepiciu, że pozwolę sobie zacytować przyjaciółkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafa Nefer - polska propozycja dla nastolatków IP: *.chello.pl 14.02.08, 20:58 Fajne foty zespołu nie wiem ja ty ale ja kocham ten zespół i jest poprostu zajedwabisty mam nadzieje ze odwiedzisz mój blog emo- serduco-love.blog.onet.pl Czekam na komentarze xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Nefer - polska propozycja dla nastolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:14 co to ma być? jacyś gó..aże bawią się w zespół a ,,różowe" nastolatki piszczą za nimi jak za tokio hotel (takie same cioty). Jak mam nazwać dziewczynę która posługuje się słowem ,,zajedwabiście" opisując nefer (podobno zespół rockowy)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper pedalski zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:15 co to ma być? jacyś gó..aże bawią się w zespół a ,,różowe" nastolatki piszczą za nimi jak za tokio hotel (takie same cioty). Jak mam nazwać dziewczynę która posługuje się słowem ,,zajedwabiście" opisując nefer (podobno zespół rockowy)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Pedały!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:18 co to ku.. jest? Odpowiedz Link Zgłoś