Dodaj do ulubionych

GORĄCE WIADOMOŚCI

27.03.04, 19:10
Witam
Przed chwilą w realu razem z Januszem, działając w imieniu naszego forum
mieliśmy przyjemność spotkać się z organizatorami II Zamojskich Spotkań
Kultur, które, już jako impreza cylkiczna, odbędą się w Zamościu w dniach 2 -
11 libca br.
Narazie tyle gorących wiadomości. Jeżeli ktoś chce znać szczegóły tego
spotkania, zapraszamy (wspólnie z Januszem) do restauracji Padwa godz 12.
Pozdrawiam
W.2
Obserwuj wątek
    • benia30 Re: GORĄCE WIADOMOŚCI 27.03.04, 19:42
      ....czyli odbyło się spotkanie forumowiczów w cztery oczy (Janusz + Users).
      Ciekawe co tam uknuliście? Uchylcie rąbka tajemnicy na forum.
      Pozdr.
      • users1 Re: GORĄCE WIADOMOŚCI 27.03.04, 20:38
        Tak Beniu 1+1, oby jutro było 2 + ........
        Oczywiście wszystko na temat II Zamojskich Spotkań Kultur, a i także na temat
        dzisiejszego spotkania będzie na forum. Myślę jednak, że pierwsze słowo należy
        do Janusza jako Admina. On jednak chyba dzisiaj się na forum nie pojawi :((
        Pozdrawiam
        W.2
        • benia30 Re: GORĄCE WIADOMOŚCI 27.03.04, 21:03
          No to cierpliwie czekamy na pojawienie się Janusza i Jego relacje...
          • users1 Re: GORĄCE WIADOMOŚCI 28.03.04, 13:59
            Janusz zapewne pojawi sie nieco póżniej, jak już dojedzie do Wartszawy.
            Właśnie przed chwilą zakończyło się spotkanie foprumowe, szkoda jedynie że było
            nas tak niewielu, dlaczego? Jeżeli chcemy być wiarygodni, jeżeli oczekujemy aby
            nasz głos było słychać nie tylko tu na forum, ale również w realnym świecie
            musimy poznać się, zorganizować i wówczas podejmować bardziej realne działania
            dla dobra naszego miasta i regionu.
            W tym miejscu chciałem gorąco podziękować Januszowi, że znalazł czas i mimo nie
            najlepszej wiosennej pogody zechciał przejechać do Zamościa, za to że zechciał
            spotkać się z nami, za to w końcu że leży mu na sercu dobro Zamościa. Dziękuję.
            Mam nadzieję, że to dzisiejsze spotkanie nie będzie tylko pierwszym realnym
            spodkaniem forumowiczów, że w przyszłości zaowocuje nie tylko lepszą pracą
            forum, ale rownież da podwaliny nie tylko do dalszych spotkań, ale też do
            zrobienia czegoś co pozwoli promować nasze miasto w realnym świecie.
            Pozdrawiam
            W.2
            • januszx Spotkanie Kultur 29.03.04, 09:54
              Znowu trudno mi odpowiedzieć , jakoś niezręcznie się czuję , gdy czytam takie
              słowa - ( chociaż dziękuję) To forum rozwija się dzieki przemiłym Uczestnikom ,
              Przyjaciołom Zamościa! .

Tydzień temu wysłałem do naszych miłych forumowiczów list (długi:-) ) z
              propozycją nawiązania współpracy z Organizatorami Spotkania Kultur , niestety
              nie wszyscy mi odpowiedzieli, ale przypuszczam ,że niektórzy nie zaglądaja do
              skrzynek? , przynajmniej tak mi sie wydaję...
              Nie było Innych chętnych, więc razem z Usersem nawiązalismy kontakt z
              Organizatorami Spotkań i w sobotę wieczorem spotkaliśmy się z nimi.
              Zadanie nie jest łatwe:
              1. Znalezienie sponsorów dla tej szczytnej idei , ale próbować trzeba :-)
              2 Próba nawiązania kontaktu z mediami i przekazanie dziennikarzom informacji o
              tej wspaniałej imprezie w Zamościu - chyba nic nam nie przeszkadza ,żeby
              bezpośrednio czy też listownie przekazać informację i zaprosić do Zamościa na
              początku lipca ...i
              3 pozytywne wsparcie na forum tego przedsięwzięcia , tu myslę nie bedzie
              kłopotów.

Spotkanie sobotnie było bardzo sympatyczne , Państwo , którzy organizują
              Spotkanie Kultur , to bardzo mili ludzie , - podobnie jak my pragną rozwoju i
              promocji Hetmańskiego Grodu, w najbliższym czasie zamieścimy program Spotkań...
              pozdrawiam przedpołudniową porą
              J
              • arwen.a Re: Spotkanie Kultur 29.03.04, 11:47
                Bardzo żałuje, ze daleko mam do Miasta Arkad... bo to miasto niezwykłe, jak i
                to forum, jak ludzie tutaj...
                To wspaniałe, że chcecie DZIAŁAĆ i coś zrobić też w realu, że to forum pomoze
                Zamościowi...
                Nie chcę rzucać słów na wiatr i deklarować czegoś, czego nie będę w stanie z
                racji odległości i braku możliwości pobytu w Zamościu dotrzymać. Ale powiedzieć
                mogę tylko tyle - trzymam za Was kciuki.
                I czekam na wiadomości o Spotkaniu Kultur. A jeśli Spotkanie rzeczywiście
                odbędzie się początkiem lipca - kto wie - może wtedy znów zawitam do Zamościa:-)
                Pozdrawiam serdecznie.
                A.
                • users1 Re: Spotkanie Kultur 29.03.04, 12:26
                  Miło Arwen.o, nie tylko trzymaj kciuki, ale krzycz wokół siebie na temat II
                  Zamojskich Spotkań Kultur, szukaj sponsorów - każda złotówka napewno sie
                  przyda. Spotkania Kultur napewno odbędą sie od 2 do 11 lipca br. Tak jak Janusz
                  wspomniał, jak tylko będziemy dysponowali pewnym i "zaklepanym" programem,
                  natychmiast opublikujemy go na forum. Dziś dysponujemy programem, nazwijmy go
                  wstępnym, jeszcze do końca nie uzgodnionym, dlatego uważam, że nie możemy go
                  jeszcze publicznie ogłaszać, ale jeżeli ktoś jest go ciekaw, mogę przesłaś na
                  skrzynkę
                  Do tematu Spotkań Kultur niebawem powrócę
                  Pozdrawiam
                  W.2
                  • arwen.a Re: Spotkanie Kultur 30.03.04, 10:49
                    Obiecuję głośno krzyczeć! Z szukaniem sponsorów sprawa może być trudniejsza.
                    Ale wszystko jest mozliwe. A latem, hm... gdyby wszystko poszło po mojej myśli
                    moze udałoby mi się na Spotkanie sciągnąć całą rzeszę młodszej latorośli. Niech
                    młodzież poznaje kulture tego wspaniałego miasta. Oczywiście bardzo ciekawa
                    jestem programu i niecierpliwie czekam na opublikowanie :-))
                    Pozdrawiam.
                    Arwen.
                    • users1 Re: Spotkanie Kultur 30.03.04, 13:26
                      Witaj Arweno, w skrzynce masz coś roboczego na temat Spotkań Kultur.
                      Pozdrawiam
                      W.2
                    • czuk1 Re: Spotkanie Kultur 22.05.04, 09:43
                      arwen.a napisała:

> Obiecuję głośno krzyczeć! Z szukaniem sponsorów sprawa może być trudniejsza.
                      > Ale wszystko jest mozliwe. A latem, hm... gdyby wszystko poszło po mojej
                      myśli
                      > moze udałoby mi się na Spotkanie sciągnąć całą rzeszę młodszej latorośli.
                      Niech
                      > ?????????????????
                      > młodzież poznaje kulture tego wspaniałego miasta. Oczywiście bardzo ciekawa
                      > jestem programu i niecierpliwie czekam na opublikowanie :-))
                      > Pozdrawiam.
                      > Arwen.
                      • arwen.a Re: Spotkanie Kultur 23.05.04, 12:03
                        czuk1 napisał:

> > ?????????????????

a, tak, tak. Właśnie jestem w trakcie rozmów i jutro bedę wiedziała na 100% czy
                        odwiedzę Zamość i Roztocze na początku lipca czy też na przełomie lipca i
                        sierpnia jako "ciało pedagogiczne" z bandą rozkrzyczanych małolatów, których
                        dobrze by było nieco "ukulturalnić" :-))
                        A nawet jesli okaże sie że wypadnie mi ten drugi termin postaram się powiadomić
                        kierownictwo I turnusu o możliwościach skorzystania za Spotkań.
                        A.
                        • users1 Re: Spotkanie Kultur 23.05.04, 13:46
                          Czekamy na rozkrzyczaną gromadę z ciałem pedagogicznym na czele z Arwem w roli
                          głównej ;-)))
                          W.2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka