Dodaj do ulubionych

WSZiA Zamość- Informatyka

16.09.13, 10:38
Witam

Mam kilka pytań:

Od tego roku zaczynam studia w Zamościu – Wszia – kierunek informatyka.

Czy ktoś studiował tam? Jeśli tak to czy ciężko jest ? Ja wybrałem ten kierunek ponieważ mój wybrany nie będzie otwarty w tym roku i byłem zmuszony a szczerze mówiąc to ciężko u mnie z matmą, fizyką , chemią – miałem same dopuszczające w liceum.

Czy trudne rzeczy robi się przy komputerach ?Ma ktoś może jakieś materiały ?
Czy wybrać programowanie komputerów czy sieci - co łatwiejsze?

Mógłby ktoś porozmawiać na GG lub przez m@ila , a może ktoś ukończył ten kierunek ?

Byłbym wdzięczny za każdą informację .

Obserwuj wątek
    • Gość: gl Re: WSZiA Zamość- Informatyka IP: *.zamosc.mm.pl 25.09.13, 16:51
      to najgorsza uczelnia.Jak ty się chcesz uczyć tej informatyki skoro zwolniono całą kadrę informatyczną. Często tam się zdarza, że przedmioty prowadzą przypadkowi ludzie np. panie z dziekanatu. Poziom nauki jest w stopniu 0. Z tego co mi wiadomo w ramach oszczędności to będziecie mieli niektóre zajęcia pierwsze jako wprowadzenie i ostatnie jako zaliczenie. Tak więc będzie samonauka w domu. Szkoda kasy na taki szajs.
      • Gość: gl Re: WSZiA Zamość- Informatyka IP: *.zamosc.mm.pl 25.09.13, 16:54
        zapomniałam dodać, że po lipcowej rekrutacji na ten kierunek było 7 osób chętnych na dzienne i 8 na zaoczne.
    • Gość: student:) Re: WSZiA Zamość- Informatyka IP: *.xdsl.centertel.pl 06.10.13, 16:47
      Witam też jestem na tym kierunku , daj GG to pogadamy
      • misio2683 Re: WSZiA Zamość- Informatyka 07.10.13, 11:54
        3088713
    • ann.afrodyta Re: WSZiA Zamość- Informatyka 07.10.13, 20:49
      studiowalam na informie... grafika mialabyc hehe smieszne , grafika to byla na 6 semestrze tyle co nic i tak to jestem grafikiem komputerowym jak z koziej d.. trabka
      • Gość: ADAM Re: WSZiA Zamość- Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.13, 13:03
        To zależy czego oczekujesz -
        1. chcesz mieć jedynie papier z informatyki
        2. chcesz się nauczyć informatyki
        Jeśli wybierasz 1 - to uczelnia w sam raz - przedmiotów związanych z informatyka ma tak na oko ok 20-25% - reszta przedmiotów to administracja i ekonomia (nie wiem skąd więc tu kierunek o nazwie informatyka)
        Jeśli wybierzesz 2 - to polecam Politechnikę Rzeszowska - Najbliżej i największy poziom w promieniu 200km.
        Robiłem licencjat w Zamościu a magisterkę w Rzeszowie - Zamojska uczelnia nie ma nic wspólnego z nauka informatyki - osoby które ukończyły technikum o profilu informatycznym miały więcej informacji praktycznych iż można było się nauczyć przez trzy lata na tym licencjacie.... a przeskok do Rzeszowa był jak lot na księżyc - dopiero tam można było sobie uświadomić że po tym licencjacie mieliśmy zero wiedzy na temat informatyki i stracone 3 lata .....
    • Gość: ddd Re: WSZiA Zamość- Informatyka IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.13, 21:28
      GŁOSUJCIE NA ZAMOŚĆ turniejmiast.zumi.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka