januszx 23.12.04, 12:57 Wpominajcie w tym wątku swoje najpiękniejsze wigilie...wigil e sprzed wielu lat , a może sprzed roku ja ropocząłem ta opowiastką... zamoscroztocze.blox.pl/html Zdrowych , Pogodnych Świąt J Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiloa Re: Wigilia 30.12.04, 13:21 a jeszcze okres swiateczny to ja opowiem o mojej pewnej wigili Pracowalam 24 grudnia zawziecie do godz 18.30!, przed szusta pojechalam jeszcze do supermarketu kupic jogurty, ser, makaron warzywa. Potem do moich znajomych , ktorzy przyzadzili wieczerze tzn makaron , ktorym sie nie dzielilismy tylko kazdy zjadl swoj. Po wieczerzy kolega stwierdzil ze trzeba wlaczyc telewizor bo nudno jakos tak zrobilismy a ze lecial jakis kryminal to bardzo sie spodobalo Tomkowi i tak zasiedzielismy sie do ok 1 szej , mialam juz isc spac ale po filmie przerzucialam jeszcze kanaly i okazalo sie ze wlasnie konczy sie pasterka, zaraz potem lezalam w lozku i pspalam i juz po calej wigili pozdrowienia wiola Odpowiedz Link Zgłoś