sobiepan 03.07.04, 00:15 Pojawiło się w sklepach "bilgorajskie zsiadłe mleko"-niebo w gębie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: smacznego 03.07.04, 23:49 A ja WOLE TYSKIE KSIĄŻĘCE, włączyłam sobie wiązankę góralską , ..Góralu czy ci nie żal... i serfuje w necie i mi musi być dobrze, hehe ... wracaj do hal, czemu oni tak sie drą? A teraz leci: Hej ide w las, heeej! Hej górol jo se górol , hej spod samiuśkik Tater... itd i dalej: Hej com sie jo napłakoł, hej! hale mie nikt nie słysoł... A teoz Góralko Halko... I co słyszycie to co ja? A teraz : W murowanej piwnicy tańcowali zbójnicy.... Dobre to piwo, ale sen wielmożny pan mnie obejmuje , więc żegnam i dobranoc! Hej te nase góry, hej te nase lasy, kany sie podziały starodowne casy? No ka??? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: smacznego 05.07.04, 20:48 Jasna sprawa,tylko na drugi dzień mimo wszystko najlepsze jest B.S.M.(brzmi trochę jak b.s.e,he,he),wiem bo dzisiaj rano musiałem...........ech(finał zobowiazuje) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: smacznego 06.07.04, 12:03 Ale Grecy zrobili na perłowo wszystkich, hehe... Biedny kibic Portugalczyk zdeterminowany strzelił gola w bramkę sam sobą, hehe...I wszystkim pokazał , ze można... Dobre to było i smaczny kąsek także. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: smacznego 06.07.04, 12:07 Zapomniałam dodać jego stronkę(figlarza kibica): www.jimmyjump.com/ hehe.. i ten rzut szalikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: smacznego 09.07.04, 20:46 To była najlepsza sytuacja w tym nudnym spotkaniu.widzieliście tych z ochrony...co za ciołki...szkoda że nie wysłali na Niego całej armii(patafiany). Odpowiedz Link Zgłoś