Dodaj do ulubionych

POSZUKUJĘ ABSOLWENTÓW LO STALOWA WOLA

22.05.05, 11:08
prosze o kontakt tych co konczyli LO w Stalowej Woli w 1968roku
Obserwuj wątek
    • jegor333 Re: POSZUKUJĘ ABSOLWENTÓW LO STALOWA WOLA 04.06.05, 19:14
      szkoda, ja skonczylem w 1969, a w ogole moze warto byloby namowic kogos aby na
      stronie LO zalozyc ksiazke adresowa (tzn adresy mailowe i jakies wizytowki)
      wszystkich abslowentow odkad siega historia tego LO?
      • muminek22 Re: POSZUKUJĘ ABSOLWENTÓW LO STALOWA WOLA 04.06.05, 20:58
        Kolego masz racje.Staralem sie zainteresowac Dyrektora Liceum pisząc do niego
        meila niestety pozostalo to bez odpowiedzi.Jezeli mozna Cie prosic napisz do
        mnie na moja poczte b.sobota @poczta.onet pl
        • filomaci Re: POSZUKUJĘ ABSOLWENTÓW LO STALOWA WOLA 09.06.05, 11:10
          a czy wogóle LO ma jakąś własną stronę??
          • jegor33 Re: POSZUKUJĘ ABSOLWENTÓW LO STALOWA WOLA 09.06.05, 13:19
            LO ma strone - www.loken.pl, ale link do "absolwentow" jakos nie chce sie
            otwierac, kiedys dawniej, kiedy jeszze chodzil byla tam informacja o 4
            (slownie: czterech) absolwentach. Wyglada to tak, jakby LO wypychajac
            absolwentow staralo sie jak najszybciej o nich zapomniec, a chyba nie o to
            chodzi. A tak w ogole szkoda, ze jakies szkolne kolko archeologow nie
            sprobowalo powiesic w internecie dziesiatkow tablo z absolwentami, ktore to za
            moich czasow wisialy na scianach korytarzy. Byly tam fotki i nazwiska
            nauczycieli oraz tych, ktorzy zdali mature. Slowem kawal historii, ktorej chyba
            nie warto skazywac na zapomnienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka