blackvader
08.07.05, 00:38
Firmy/amatorskie sieci oferujace dostep do internetu w Stalowej to min.:
MKNET- radiowe i kable
MTM -Radiowki
WidokNET
TVKDiana
TVKStella
Neostrady,
SDI
Modemy
Amatorskie:
Interblock (400 kompow)
NetBlock
Walnet
dziesiatki innych
to daje kilka(nascie) tysiecy internautow w stalowej i okolicy,a nasze miasto nie ma ani jednego forum na ktorym byloby przecietnie wiecej niz 3-4 wiadomosci dziennie. Naprawde jest tu zaledwie pare osob wchodzachych i piszacych regularnie i w miare czesto. A gdzie inni? Z forow na ktorych sie cokolwiek dzieje znam jeszcze "Forum miasta Stalowa Wola" - firmy MTM, oraz forum sieci Interblock. Spojzcie na forum rzeszowa - miasto ledwie 2 razy wieksze, a postow maja kilkadziesiat dziennie. Tarnobrzeg - conajmniej 2,3 razy wiecej od. Wie ktos z czego to wynika? Naprawde mnie to ciekawi ze nie ma miejsca gdzie mieszkancy dyskutowaliby o sprawach regionu. Mam taka propozycje.
Kazdy kto nie trafil tu przypadkowo niech sie dopisze do tego posta i jesli zaglada tu regularnie - niech napisze mniej wiecej jak czesto. Mielibysmy obraz ile osob i jak czesto tu bywa. Pozdrawiam, mam nadzieje ze to bedzie wątek conajmniej na 50 postow :/
PS. Zapraszajcie znajomych na forum stalowki. Skuteczna reklama to podstawa :) Zalozenie konta e-mailowego na gazecie to ok minuty.
PS2. Dopisujcie tez swoje sieci jesli pominalem na poczatku tego posta.