januszx 02.08.05, 11:59 Jakie piękne miasta i ciekawe miejsca proponujecie w okolicy Zamościa bliskiej lub dalszej , tak żeby w połaczeniu wyszła interesująca wycieczka...myslę tu zarówno o naszym kraju jak i bliskiej zagranicy ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszx Wycieczka I 02.08.05, 12:03 z Warszawy Oczywiście Lublin - Stare Miasto , Zamość, Roztocze np: - Zwierzyniec Susiec Krasnobród, a nastepnie wypad na Ukrainę Zólkiew - piekny zamek i mury obronne, kościół, cerkwie, Lwów - Stare Miasto, Cmentarze Łyczkowski i Orląt i możemy wrócić do kraju przez Łuck a następnie Dorohusk i Lublin Pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
erh Re: Wycieczka I 04.08.05, 15:03 ojojojoj coś cieniutka ta reklama Czyzby mieszkańcy Zamoscia naprawde nie mieli sie czym pochwalić ?? A co do mejsc z własnego doswiadczenia wiem ze najurokliwsze są miejsca nieznane ?? Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Wycieczka II 04.08.05, 15:43 Witaj Erh Cóż jesli te miejsca Ci nie odpowiadają to może propozycja innej wycieczki: podążamy od miasta z którym spór wiódł nasz Hetman Wielki Łańcut, Przemyśl - twierdza, następnie Roztocze Wschodnie : Horyniec , Dachany , miasto Idealne oczywiście i tym razem wypad przez Zosin, przez Bug nad jezioro Świteź , gdzie dziko i pięknie i romantycznie , powrót przez Dorohusk i dalej do Centralnej Polski...gdzie oczy poniosa Odpowiedz Link Zgłoś
erh Re: Wycieczka II 04.08.05, 16:16 Nie mówiłem ze nie odpowiadają Miałem na mysli tylko to ze malo tych propozycji ? Teraz juz jest wiecej ale kolejna Twoja A tak na marginesie byłes w tych miejscowościach ?? W niektorych wspomnianych przez ciebie miejscowosciach byłem w niektorych nie Pozdrqwiam Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Wycieczka II 04.08.05, 16:26 Jesli chodzi o wycieczkę I byłem we wszystkich miejscach :-)) wycieczka II - Switeż znam jedynie z opowiadań tez czekam na nie moje propozycje!!:-)) Pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś